Βρήκαμε τις 6 επικρατέστερες τάσεις στα παπούτσια στη νέα συλλογή του Tsakiris Mallas

Δεν χρειάζεται να παιδεύεσαι, εμείς σου τα βρήκαμε όλα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Το ενδιαφέρον των fashion lovers αυτή την περίοδο είναι στραμμένο πάνω στις φθινοπωρινές συλλογές, που παρουσιάστηκαν τον περασμένο Φεβουάριο. Ο λόγος είναι προφανής: Όλες μας θέλουμε να ξεχωρίσουμε από νωρίς τις τάσεις, που θα κυριαχήσουν τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22, για να οργανώσουμε αναλόγως την γκαρνταρόμπα, τα ψώνια και τις εμφανίσεις μας. Άλλωστε, φέτος είμαστε πιο ενθουσιασμένες από ποτέ, καθώς θα μπορέσουμε επιτέλους μετά από δύο σεζόν να αξιοποιήσουμε τα μεταβατικά αλλά και τα χειμερινά fashion items. Ξέρεις, όλα εκείνα που βάλαμε στην άκρη, καθώς δεν μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε σε καμία έξοδο από τις προτινόμενες... Όλες μας, λοιπόν, ψάχνουμε τις νέες τάσεις που θα καθορίσουν το στιλ των επόμενων μηνών. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν και αυτές, που αφορούν τα υποδήματα, τις οποίες βρήκαμε στη νέα φθινοπωρινή συλλογή του Tsakiris Mallas.

6 τάσεις και 6 προτάσεις για να τις υιοθετήσεις

Τα παπούτσια ολοκληρώνουν κάθε σύνολο μας μοναδικά. Μάλιστα, λένε πολλά για τον χαρακτήρα, τη ζωή μας αλλά και τις επιδιώξεις μας. Επίσης, δηλώνουν και τις προτεραιότητες: Αν για σένα βασικός στόχος είναι η άνεση, θα επιλέξεις ένα sneaker ή ένα φλατ. Αν από την άλλη πλευρά θέλεις να δείχνεις επιβλητική ή σέξι θα επιλέξεις τα αντίστοιχα ζευγάρια παπουτσιών. Μην ξεχνάς, πως το στιλ μας συστήνει πριν καν αρθρώσουμε οποιαδήποτε λέξη. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να δίνουμε την απαραίτητη προσοχή και στα παπούτσια, που φοράμε.

Κάνοντας, λοιπόν, την έρευνα μας ανάμεσα στις τάσεις ξεχωρίσαμε τα 6 trends, που πράγματι θα κυριαρχήσουν στο street style των επόμενων μηνών. Κάποια από αυτά αποτελούν γνώριμα, επιστρέφοντας φέτος πιο ανανεωμένα, ενώ άλλα έρχονται για να αναβαθμίσουν κάθε φθινοπωρινό στιλ. Παρακάτω θα βρεις τα 6 trends αλλά και τις 6 προτάσεις μας από το Tsakiris Mallas, που θα σε βοηθήσουν να υιοθετήσεις το εκάστοτε trend.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα βρεις τόσο άνετα και καθημερινά παπούτσια όσο και ψηλοτάκουνα σχέδια για τις επίσημες εμφανίσεις σου. Βασικό χαρακτηριστικό τους η στιλιστική ευελιξία.

Platform Heels: Τα παπούτσια με τον υπερυψωμένο πάτο επιστρέφουν στην πιο preppy εκδοχή τους. Μην σε φοβίζει ο πάτος, καθώς όσο πιο ψηλή είναι, τόσο πιο άνετο είναι το περπάτημα, καθώς μειώνεται η καμπύλη που σχιματίζεται στο πόδι.

Platform heels με μεταλλική λεπτομέρεια, Tsakiris Mallas

Loafers: Τα loafers, που αγαπήθηκαν όσο κανέναν άλλο υπόδημα, φέτος επιβάλλουν την τρακτερωτή chunky εκδοχή τους. Όπως αναφέραμε και πριν το preppy - κολεγιακό style επιστρέφει δυναμικά και μαζί του φέρνει τα πιο χαρακτηριστικά του κομμάτια.

Chunky loafers με τρακτρωτό πάτο, Tsakiris Mallas

Wellighton Boots: Οι γαλότσες είχαν κυρίως πρακτική χρήση, ωστόσο, πλέον έχουν μεγάλη στιλιστική αξία και οι fashion influencers τους δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους φέτος σε αυτές. Οι wellies, Chealseas ή wellighton boots -όποια ονομασία και αν προτιμάς- δίνουν μία cool πινελιά στο outfit σου αλλά και άνεση στην καθημερινότητα σου.

Δερμάτινες wellighton μπότες, Tsakiris Mallas

Oxfords: Ανανέωσε το στιλ του γραφείου και όχι μόνο με τα oxfords, που έχουν εξίσου edgy χαρακτήρα με τα loafers. Φαίνεται πως η τρακτερωτή σόλα θα φορεθεί πολύ φέτος.

Oxford παπούτσια με τρακτερωτό πάτι, Tsakiris Mallas

Straight ''A'' Boots: Ξέχνα τις στενές και τις slouchy μπότες και επένδυσε στις κομψές straight γραμμές σε ενδιαφέρουσες υφές.

Δερμάτινες μπότες με όψη φιδιού, Tsakiris Mallas

Chunky Sneakers: Από τη γκαρνταρόμπα σου δεν πρέπει να λείπουν τα αθλητικά παπούτσια και δη εκείνα με έντονο χαρακτήρα όπως τα hot chunky.

Λευκά chunky αθλητικά παπούτσια, Tsakiris Mallas