Follow us

Πόσο κομψή μπορείς να είσαι το φθινόπωρο; | Το look της Αθηνάς Οικονομάκου θα σου λύσει την απορία

Πώς θα αντιγράψεις το bohemian chic σύνολο της, που είναι ιδανικό για τις φθινοπωρινές ημέρες σου.

Αθηνά Οικονομάκου NDP

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει δείξει το ενδιαφέρον και την αγάπη της για τη μόδα, καθώς έχει δημιουργήσει το δικό της fashion brand αλλά και το δικό της brand με κοσμήματα. Παράλληλα, δεν χάνει στιγμή να δημοσιεύει τα αγαπημένα της looks από την καθημερινότητα αλλά και τις επίσημες εμφανίσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μετράει 1 εκατομμύριο ακολούθους. Κάθε της ανάρτηση είναι πηγή έμπνευσης για εμάς, αφού το bohemian style της, είναι ιδανικό για κάθε σεζόν. Η τελευταία της, μάλιστα, εμφάνιση ήταν η επιτομή του φθινοπωρινού boho στιλ και εμείς θέλουμε οπωσδήποτε να την αντιγράψουμε.

Loading...

Το fall bohemian look της Αθηνάς Οικονομάκου είναι το ιδανικό σύνολο για τις επόμενες εβδομάδες σου

Η ηθοποιός έδωσε χθες το παρών στην εκδήλωση, που έκανε το fashion e-shop About You, για το λανσάρισμα της ελληνικής πλατφόρμας του. Ο φωτογραφικός φακός του πρακτορείπ NDP ήταν εκεί και απαθανάτισε το ενδιαφέρον look της. Η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να φορέσει μία μίντι αέρινη φούστα, η οποία ήταν διακοσμημένη με φλοράλ print, ενώ οι αποχρώσεις του ήταν ένας συνδυασμός παστέλ γαλάζιου και του φθινοπωρινού καφέ. Την εν λόγω φούστα, που ανήκει στη φθινοπωρινή συλλογή του fashion brand της Project Soma, την συνδύασε με ένα σατινέ loose σομόν πουκάμισο με κλειστή λαιμόκοψη και αέρινα μανίκια. Φυσικά από την κομψή εμφάνιση της δεν έλειπαν τα αξεσουάρ: Βελουτέ πέδιλα σε μπορντό απόχρωση, oversized ταμπά φάκελος, φαρδιά western ζώνη και ασημένια κοσμήματα, αναβάθμισαν το σύνολο της κάνοντας το την επιτομή του φθινοπωρινού boho-chic στιλ.

Πόσο κομψή μπορείς να είσαι το φθινόπωρο; | Το look της Αθηνάς Οικονομάκου θα σου λύσει την απορία

Get the look

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές προτάσεις για να αναδημιουργήσεις το εν λόγω σύνολο, το οποίο μπορείς να φορέσεις τόσο στο γραφείο όσο και σε επίσημα events.

Platform παπούτσια σε μπορντό απόχρωση, Tsakiris Mallas

Καφέ τσάντα ώμου, Bershka

Φλοράλ αέρινη μίντι φούστα, Mango

Πουκάμισο ποπλίνα με λεπτομέρεια στα μανίκια απο φτερά, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ