Follow us

Κανόνισες date night με τον σύντροφο σου και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Η Ελένη Μενεγάκη σού έχει την τέλεια ιδέα

Απλό, θηλυκό και πολύ σικ.

eleni menegaki NDP Photo Agency

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης με την πορεία της να μετρά πολλά χρόνια. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το προσωπικό της στιλ, αφού η παρουσιάστρια καταφέρνει συχνά να εμπνεύσει εκατοντάδες γυναίκες με τα σύνολα που παρουσιάζει στην εκπομπή της.

Λευκό παντελόνι το φθινόπωρο | 5 Ελληνίδες celebrities σού δείχνουν πώς να το φορέσεις

Ακριβώς αυτό συνέβη πρόσφατα με ένα look που φόρεσε στην εκπομπή "Ελένη" στο Mega. Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη σού δείχνει τη "συνταγή της επιτυχίας" για να ντυθείς κομψά στο ραντεβού με τον σύντροφο σου. Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα midi φόρεμα σε animal print μοτίβο με γήινες αποχρώσεις και το συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με μαύρη ζώνη που τόνιζε τη μέση και αναδείκνυε τη σιλουέτα της με πολύ θηλυκό τρόπο.

Εάν λοιπόν έχεις κανονίσει μία βραδιά ραντεβού με τον αγαπημένο σου και θέλεις να φορέσεις κάτι που θα σε κάνει να νιώθεις κομψή και με αυτοπεποίθηση, το αγαπημένο σου φόρεμα ή ένα φόρεμα σε δυναμικό μοτίβο όπως το animal print της Ελένης Μενεγάκη είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Όσον αφορά στα παπούτσια, δεν χρειάζεται να σκεφτείς ιδιαίτερα τι θα φορέσεις, αφού ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα είναι η πιο ασφαλής και σικ επιλογή που θα αναβαθμίσει το sexiness σου.

Το look της Ελένης Μενεγάκη

Loading...

Get the Style

Μακρύ φόρεμα σε γραμμή Α H&M

Μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ