Follow us

Γιατί οι Ελληνίδες παρουσιάστριες επιλέγουν αυτό το φόρεμα;

Θα φορεθεί πολύ αυτή τη σεζόν.

φλορλα φορεμα Pixel Formula

Από τότε που η φετινή τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε όλο και περισσότερες αναρτήσεις γεμάτες φορέματα, αξεσουάρ, παπούτσια και jackets έχουν γεμίσει το feed των social media μας. Οι παρουσιάτριες των εκπομπών φαίνεται πως γύρισαν πιο ανανεωμένες από ποτέ γεμάτες όρεξη για να δημιουργήσουν στιλιστικά. Οι αναρτήσεις τους αποτελούν για εμάς ''θέματα'', καθώς πάντα φροντίζουν να μας ανατροφοδοτούν με ενδιαφέροντα looks, νέα κομμάτια συλλογών από αγαπημένα brands, όπως επίσης και αρκετά στιλιστικά μυστικά. Παρ' όλα αυτά, κάνοντας μία έρευνα για την επόμενη στιλιστική έμπνευση ξεχωρίσαμε ένα φόρεμα, που δεν λείπει από κανέναν ινσταγκραμικό λογαριασμό και τηλεοπτική εμφάνιση. Αποτελεί το πιο hot σχέδιο, σύμφωνα με τις Ελληνίδες παρουσιάστριες και είμαστε σίγουρες, πως θα σου αρέσει και εσένα πολύ. Έχει, άλλωστε, μεγάλη στιλιστική ευελιξία και θα βρεις αμέτρητα σχέδια του σε κάθε συλλογή. Ο λόγος για το φλοράλ φόρεμα.

Οι παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης δίνουν τη ψήφο εμπιστοσύνης τους στα φλοράλ φορέματα

Από την καθημερινή πρωινή ζώνη σε εκείνη του Σαββατοκύριακου, οι Ελληνίδες παρουσιάστριες επιλέγουν φλοράλ φορέματα σε κάθε μήκος και γραμμή, που μπορείς να φανταστείς: Στενό ή αέρινο, κοντό ή μακρύ, με ογκώδη μανίκια ή ίσια λαιμόκοψη, τα φλοράλ φορέματα κυριαρχούν στη μικρή οθόνη.

Δες παρακάτω τις πρόφατες εμφανίσεις με φλοράλ φορέματα των Ελληνίδων παρουσιαστών.

Editor's Choice

Το φλοράλ φόρεμα προσφέρει μεγάλη στιλιστική ευελιξία και με τα ανάλογα αξεσουάρ μπορείς να το φορέσεις σε κάθε περίσταση ακόμα και εποχή. Για αυτό το λόγο παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά σχέδια, που αξίζουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου και έχουν άκρως προσιτή τιμή.

Μίντι αέρινο φλοράλ φόρεμα με ''V'' ντεκολτέ, Zara

Μίντι αέρινο φλοράλ φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη, Marks & Spencer

Μίντι αέρινο φλοράλ φόρεμα με ''V'' ντεκολτέ, Mango

Μίντι αέρινο φλοράλ φόρεμα με ''V'' ντεκολτέ και μπροστινό σκίσιμο, Stradivarius

Μίντι αέρινο φλοράλ φόρεμα, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ