Follow us

Βαρέθηκες τις φούστες; | Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το σορτς που θα σε κάνει να τις ξεχάσεις

Ένα άκρως θηλυκό look για αυτή την εποχή.

katerina kainourgiou NDP Photo Agency

Δίχως αμφιβολία, οι φούστες έχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά και τη γκαρνταρόμπα μας. Είναι κομψές, πάντα μπορούμε να βρούμε κάποιο σχέδιο που να ταιριάζει στην εκάστοτε περίπτωση και αναδεικνύουν τη θηλυκότητα μας. Υπάρχουν κάποιες φορές όμως που θέλουμε να φορέσουμε κάτι που να συνδυάζει τα παραπάνω στοιχεία, χωρίς να είναι όμως φούστα.

Είσαι καλεσμένη σε φθινοπωρινό γάμο; | Οι Ελληνίδες celebrities σού δείχνουν πως να ντυθείς

Ο κόσμος της μόδας σαφώς έχει λύση ακόμα και σε αυτό το στιλιστικό ζήτημα με την απάντηση να κρύβεται στα σορτς. Ακόμα και την περίοδο του φθινοπώρου και του χειμώνας, μπορείς να φορέσεις σορτς και μάλιστα χωρίς να σε απασχολήσει ιδιαίτερα το styling.

Οι Ελληνίδες celebrities αγαπούν τα animal prints | 6 διαφορετικοί τρόποι για να τα φορέσεις

Πρόσφατα, η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε ένα ιδανικό σορτς για αυτή την εποχή και μάλιστα με τον συνδυασμό που αγαπούν όλες οι fashionistas. Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα σορτς με ασορτί σακάκι σε ασπρόμαυρο pied de coq μοτίβο από την ελληνική εταιρεία Lynne και το συνδύασε με μαύρο τοπ. Ολοκλήρωσε το φθινοπωρινό σύνολο της με μαύρες, δερμάτινες over the knee μπότες που έκαναν το αποτέλεσμα ακόμα πιο sexy. Μία εξίσου κομψή εναλλακτική επιλογή θα ήταν οι κλασικές γόβες ή ακόμα και τα loafers για ένα πιο casual αποτέλεσμα.

Το σύνολο της Κατερίνας Καινούργιου

Loading...
Loading...

Get the Look

Σακάκι pied de coq Lynne

Τοπ με στρογγυλή λαιμόκοψη Zara

Σορτς pied de coq Lynne

Μαύρες μπότες Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ