Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το μαύρο δερμάτινο παντελόνι ακριβώς όπως όλες οι fashionistas στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού

Η παρουσιάστρια υιοθέτησε το top trend της σεζόν.

eleni menegaki NDP Photo Agency

Ένα ξεφύλλισμα στα περιοδικά μόδας και μερικά clicks στα sites είναι αρκετά για να καταλάβεις ποιες είναι οι μεγαλύτερες τάσεις για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022. Ανάμεσα τους είναι το leather trend που θέλεις τις φούστες και τα φορέματα, τα πουκάμισα και τα παντελόνια, τα πανωφόρια και τις ολόσωμες φόρμες στη δερμάτινη εκδοχή τους να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των γυναικών. Εκτός από τα (faux) δερμάτινα πανωφόρια όπως τα σακάκια, οι καμπαρντίνες και τα τζάκετ που βρίσκονται στην κορυφή των τάσεων, τα leather παντελόνια είναι η ακριβώς επόμενη επιλογή που μπορείς να κάνεις για να υιοθετήσεις το trend.

Συγκεκριμένα, τα δερμάτινα παντελόνια σε μαύρη απόχρωση έχουν την τιμητική τους φέτος το φθινόπωρο με πολλές fashionistas να τα επιλέγουν για τις street style εμφανίσεις του στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού -και όχι μόνο.

Αυτό το trend φαίνεται πως δεν πέρασε απαρατήρητο από την Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια έχει επιστρέψει στην τηλεόραση άκρως ανανεωμένη και με ακόμα πιο προσεγμένο στιλ. Πρόσφατα λοιπόν δημιούργησε μία εμφάνιση που θα ζήλευε ακόμα και η πιο καλά ενημερωμένη fashionista. Πιο συγκεκριμένα, φόρεσε ένα μαύρο, ψηλόμεσο, leather παντελόνι με εμπριμέ πουκάμισο με μεγάλα μανίκια. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες σε suede δέρμα. Κομψό, ιδανικό για την περίσταση και πολύ σύγχρονο, το σύνολο της αξίζει σίγουρα μία αντιγραφή από εσένα.

Extra Tip

Ακόμα κι αν διστάζεις να υιοθετήσεις την τάση των leather, σκέψου πως ένα κομμάτι όπως το παντελόνι της Ελένης Μενεγάκη στιλιστικά λειτουργεί ακριβώς όπως το κλασικό μαύρο παντελόνι σου ή ακόμα και το τζιν σου. Ταιριάζει δηλαδή με τα πάντα, μόνο που είναι πιο updated και μία όχι και τόσο αναμενόμενη επιλογή. Αξίζει να το προσθέσεις στη συλλογή σου; Από εμάς είναι σίγουρα ΝΑΙ.

Η εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη

Loading...

Get the Look

Εμπριμέ μπλούζα με βολάν BSB

Παντελόνι ψηλόμεσο δερμάτινο εφέ Mango

Μαύρες γόβες Nine West Haralas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ