Follow us

4 φθινοπωρινά looks που θα αντιγράψουμε από τις γκαρνταρόμπες των διασήμων

Βρήκαμε τα επόμενα outfits μας στις γκαρνταρόμπες τους.

4 φθινοπωρινά looks που θα αντιγράψουμε από τις γκαρνταρόμπες των διασήμων Pixel Formula

Υπάρχουν πολλά ρούχα στη γκαρνταρόμπα μας και για αυτό δεν τίθεται καμία αμφιβολία. Μπλούζες, crop tops, παντελόνια σε κάθε μάκρος και γραμμή, φούστες, σορτσάκια, ζιβάγκο και πολλά πανωφόρια. Και πάλι θα έρθει εκείνο το πρωί, που θα αναστενάξεις με το παράπονο ''δεν έχω τι να φορέσω''. Τι σου λείπει όμως; Αφού έχεις πολλά κομμάτια, έχεις και πολλά αξεσουάρ... Πού εντοπίζεται λοιπόν το πρόβλημα στο styling; Στην έλλειψη έμπνευσης, καθώς αυτή είναι που θα σου δώσει τους πιο επιτυχημένους συνδυασμούς για να κάνεις αξιοζήλευτα φθινοπωρινά σύνολα μέσα στην εβδομάδα σε ελάχιστο χρόνο. Επίσης, λόγω του άστατου καιρού, που επικρατεί αυτή την περίοδο, το style inspo θα σε βοηθήσει να βρεις τα απαραίτητα μεταβατικά κομμάτια, που θα σου προσφέρουν άνεση στις ξαφνικές εναλλαγές.

Οι Ελληνίδες celebrities φορούν αυτά τα σύνολα, εσύ;

Ψάχνοντας να βρούμε την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση για αυτή την εβδομάδα καταλήξαμε στο Instagram και τους λογαριασμούς των Ελληνίδων λατρών της μόδας. Πρόκειται για τις fashionsitas, που εμφανίζονται τόσο στο feed των social media μας όσο και στη μικρή οθόνη. Από την Αθηνά Οικονομάκου και την Χριστίνα Μπόμπα μέχρι την Ελεονώρα Μελέτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σε αυτούς τους Instagram λογαριασμούς βρήκαμε τα κατάλληλα σύνολα για το καθημερινό ντύσιμο, που θα θες άμεσα να αντιγράψεις και εσύ.

Ας τα δούμε αναλυτικότερα παρακάτω.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι ορκισμένη λάτρης του bohemian style για αυτό και επιλέγει αέρινες παντελόνες με φθινοπωρινά χρώματα. Η ίδια επιλέγει τρακτερωτές chunky μπότες (ιδανικές για τις βροχερές ημέρες, ενώ αναβαθμίζει το look της με edgy δερμάτινο πανωφόρι και τσάντα. Ζεστές αποχρώσεις, άνεση και δερμάτινες λεπτομέρειες είναι το ''κλειδί'' για το επιτυχημένο styling σύμφωνα με την ηθοποιό και σχεδιάστρια ρούχων και κοσμημάτων.

Loading...

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λατρεύει τη street style διάθεση για αυτό θα φορέσει το κλασικό ζιβάγκο με graffic print συνδυασμένο με loose τζιν και chunky platform heels. Για να τονίσει τη σιλουέτα της, πρόσθεσε και μία ζώνη με μονόγραμμα, στηρίζοντας την τάση της logomania.

Loading...

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι ένα fashion icon και το αποδεικνύει με κάθε της εμφάνιση. Αυτή τη φορά ξεχώρισε το επιβλητικό office look της, που αποτελούταν από μία wide leg παντελόνα, animal print μπλούζα με 70s διάθεση και μία statement ζώνη.

Loading...

Τέλος, η Χριστίνα Μπόμπα έκανε μία casual εμφάνιση, που σίγουρα θα αντιγράψεις. Μία εμπριμέ μπλούζα με pussy bow, ένα straight τζιν και λευκά αθλητικά παπούτσια είναι όσα, θα θες να φορέσεις αυτή την εβδομάδα, από το γραφείο έως τη βόλτα σου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ