Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το Marks & Spencer φόρεμα στην πιο hot απόχρωση του φθινοπώρου

Το look που θα θες να φορέσεις από το γραφείο μέχρι το ποτό σου.

ελενη μενεγακη NDP

Το ροζ είναι ένα χρώμα, που έχει συνδεθεί με την παιδική ηλικία και την αθωότητα που την χαρακτηρίζει. Ωστόσο, φέτος οι σχεδιαστές επανασυστήνουν το εν λόγω χρώμα μέσα από όλες τις εκδοχές του και με διαφορετική διάθεση. Στις πασαρέλες για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22 είδαμε το ροζ να ντύνει τόσο σέξι κομμάτια, όπως see-through φορέματα, όσο και edgy σύνολα συνδυασμένο με δερμάτινες υφές και ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Παρ' όλα αυτά, κάποια brands μένουν πιστά στον ρομαντικό και απολύτως θηλυκό χαρακτήρα του και σχεδιάζουν φορέματα ιδανικά για κάθε ώρα της ημέρας και φυσικά κάθε περίσταση. Ένα τέτοιο φόρεμα επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη.

Το ροζ φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη που θα θες να κάνεις δικό σου

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε πιο ανανεωμένη από ποτέ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για να μας κρατήσει συντροφιά αυτή την τηλεοπτική σεζόν. Η ανανέωση της είναι αισθητή και στη γκαρνταρόμπα της, καθώς η ίδια έχει κάνει επιστροφή σε ένα περισσότερο lady like ντύσιμο. Παράδειγμα αποτελεί η πρόσφατη εμφάνιση της στην oμώνυμη εκπομπή της. Η επιτυχημένη παρουσιάστρια φόρεσε ένα φόρεμα στην παστέλ απόχρωση του ροζ. Πρόκειται για ένα κρουαζέ σατέν μίντι φόρεμα με λαιμόκοψη ''V'', που αγκαλιάζει μοναδικά τη γυναικεία σιλουέτα και θα το βρεις στη φθινοπωρινή συλλογή του Marks & Spencer. Η ίδια ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ιδιαίτερα πέδιλα σε σκούρα ουδέτερη απόχρωση με λεπτομέρεια από γούνα.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα κομμάτια για να υιοθετήσεις τόσο τη μεγαλύτερη τάση στις φθινοπωρινές αποχρώσεις όσο και το look της Ελένης Μενεγάκη.

Κρουαζέ σατέν μίντι φόρεμα με λαιμόκοψη ''V'', Marks & Spencer

Μαύρες γόβες, Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ