Follow us

Η Τζένη Καζάκου σού δείχνει πως να ντυθείς για το φοιτητικό πάρτι της Παρασκευής

Ποιος είπε ότι το night out dress code πρέπει να αποτελείται από ασφυκτικά στενά ρούχα και άβολα παπούτσια;

Τζένη Καζάκου NDP

Μετά από από τόσο καιρό η καθημερινότητα γυρνάει σε πιο κανονικούς ρυθμούς, με την εστίαση έτοιμη για τη χειμερινή σεζόν και τους εμβολιασμούς να προχωρούν σταθερά. Ανάμεσα στα πράγματα, που επιστρέφουν, είναι οι βραδινές έξοδοι αλλά και η φοιτητική ζωή με τα δια ζώσης μαθήματα να γίνονται και πάλι πραγματικότητα, όπως επίσης και τα πάρτι. Ξέρουμε πως στερήθηκες αρκετά κατά τη διάρκεια της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων για την αναχαίτηση της πορείας της, όμως, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις τις πιο όμορφες στιγμές μαζί με τους φίλους σου στα θρανία των αμφιθεάτρων αλλά και στα μικρά μαγαζιά του κέντρου. Η φοιτητική σου ζωή επιστρέφει και το πρόγραμμα σου θα έχει ήδη αμέτρητα events. Βέβαια για αυτά θα χρειάζεσαι και το κατάλληλο outift και η Τζένη Καζάκου σού έχει την ιδανική πρόταση.

Το look της Τζένης Καζάκου είναι ιδανικό για το φοιτητικό πάρτι της Παρασκευής

Αν σκοπεύεις την Παρασκευή ή γενικά το Σαββατοκύριακο να δώσεις το παρών σε κάποιο πάρτι, τότε χρειάζεσαι ένα κομψό και άνετο σύνολο σαν αυτό, που επέλεξε να φορέσει η Τζένη Καζάκου. Η ίδια παρευρέθηκε σε εκδήλωση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης φορώντας ένα edgy, απλό και κομψό σύνολο. Η νεαρή ηθοποιός φόρεσε ένα απλό μαύρο φόρεμα σε ανοιχτή γραμμή, ένα δερμάτινο τζάκετ, μποτάκια και μία τσάντα ώμου με ασημένια αλυσίδα.

Η Τζένη Καζάκου σού δείχνει πως να ντυθείς για το φοιτητικό πάρτι της Παρασκευής
Τζένη Καζάκου2

Παρακάτω συγκεντρώσαμε όλα τα κομμάτια του look της για να το αναδημιουργήσεις στις επόμενες σου βραδινές εμφανίσεις. Ποιος είπε, άλλωστε, ότι το night out dress code πρέπει να αποτελείται από ασφυκτικά στενά ρούχα και τόσο ψηλά παπούτσια, που δεν μπορείς να χορέψεις;

Κάν' το σαν την Τζένη Καζάκου!

Τσάντα με αλυσίδα σε όψη κροκό, Bershka

Τζάκετ μηχανής με εφέ δέρματος σε μεσαίο μήκος, Stradivarius

Σατινέ μίντι φόρεμα με τιράντες και ''V'' ντεκολτέ, Zara

Μαύρες μπότες, Pull & Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ