Follow us

Ποια είναι η βραδινή τσάντα που δεν πρέπει να λείπει από τις φθινοπωρινές εξόδους σου

Η απόλυτη τάση στο βραδινό dress code.

τσαντες Pixel Formula

Βασικός στόχος των σχεδιαστών και των brands για τη φετινή σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22 είναι να μας δώσουν ό,τι στερηθήκαμε τις προηγούμενες σεζόν στους κατ' οίκον περιορισμούς. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Πολλή λάμψη και μία glamorous διάθεση, που θα ζήλευε μέχρι και οι χαρακτήρες της σειράς των 80s ''Δυναστεία''. Στις φθινοπωρινές πασαρέλες είδαμε όγκους, δραματικές σιλουέτες, platform heels, μεταλλικές λεπτομέρειες, εκκεντρικά κοσμήματα και head pieces, ενώ δεν έλειψαν και οι τσάντες, που ήταν διακοσμημένες με αμέτρητους κρυστάλλους. Σε αυτές θα επικεντρωθούμε σήμερα.

Loading...

Τα βραδινά τσαντάκια που έχουν ήδη λατρευτεί από όλες τις celebrities και δεν πρέπει να λείπουν από τις δικές σου εμφανίσεις

Το έχουμε τονίσει αμέτρητες φορές στο παρελθόν αλλά θα το αναφέρουμε ξανά: Στις πασαρέλες γεννιούνται οι τάσεις και στο street style διαδίδονται. Κάπως έτσι φτάνουν στο feed των social media μας δείχνοντας μας όλους τους τρόπους, για να υιοθετήσουμε τα εκάστοτε trends της σεζόν. Με αυτό τον τρόπο ξεχωρίσαμε και την τάση των μικρών τσαντών σε γεωμετρικά σχέδια, διακοσμημένες με τόσες πέτρες, που σε κάποιες περιπτώσεις μάς θυμίζουν ντισκόμπαλες. Στις συλλογές των εμβληματικών οίκων Prada, Fendi, Balenciaga και Chanel τα εν λόγω βραδινά τσαντάκια έκλεψαν τις εντυπώσεις, ενώ στα drops των fashion brands By Far, Les Petits Joueurs και Staud βλέπουμε τις πιο προσιτές τους εκδοχές, που είναι ιδανικές για τις εξόδους μας. Plus, τα σχέδια των τελευταίων αποθεώνουν το Y2K style, που έχει κατακτήσει το street style και τα social media.

Την προτίμηση τους σε αυτές τις τσάντες έχουν δείξει ήδη οι trendsetters με τη μεγάλη καταναλωτική και στιλιστική επιρροή Kim Kardashian, Dua Lipa και Beyonce. Η κάθε μία επέλεξε το σχέδιο, που ταίριαζε καλύτερα με την εμφάνιση της, όμως όλες τους είχαν δύο κοινά: Ήταν άκρως λαμπερές και το dress code βραδινό!

Loading...
Loading...

Editor's Choice

Αν, λοιπόν, ετοιμάζεσαι να βγεις το Σαββατοκύριακο, που πλησιάζει, τότε δεν χρειάζεται να πάρεις μαζί σου την ευρύχωρη tote τσάντα σου. Παρακάτω συγκεντρώσαμε 4 σχέδια των πιο λαμπερών βραδινών τσαντών, που θα ολοκληρώσουν τα looks σου όπως τίποτα άλλο.

Συνέχισε να σκρολάρεις και βρες την ιδανική τσάντα για εσένα.

Clutch με στρας, Axel

Crossbody τσάντα, Tommy Jeans

Τσάντα με στρας, Mango

Τσάντα ώμου με στρας, Zara

Τσάντα με στρας, Stradivarius

Τσάντα ώμου Replay, Tsakiris Mallas

Σατινέ τσάντα με κρόσια, e-papoutsia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ