Οι κορυφαίες τάσεις της μόδας για αυτή τη σεζόν σύμφωνα με τη Βάσια Κωσταρά και styling tips για να τις υιοθετήσεις

Τα χρώματα και τα μοτίβα που πρωταγωνιστούν στον κόσμο της μόδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

"Τολμήστε και πειραματιστείτε με τις τάσεις. Το παν είναι να αισθάνεστε εσείς όμορφα”. Με αυτή την τόσο σημαντική στιλιστική συμβουλή έκανε την επιστροφή της η Βάσια Κωσταρά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega. Η σχεδιάστρια μόδας συνεχίζει τη συνεργασία της με την παρουσιάστρια, κατά τη διάρκεια της οποίας θα προσφέρει μέσα από τα βίντεο της στιλιστικές συμβουλές και τρόπους ώστε να εντάξουμε τις τάσεις της μόδας στη συλλογή μας.

Στο πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής σεζόν, η Βάσια Κωσταρά μας παρουσίασε τα τρία επικρατέστερα trends αλλά και tips για να τα υιοθετήσουμε.

#1 Το φούξια

Μία από τις κορυφαίες τάσεις του φετινού φθινοπώρου και του χειμώνα είναι το φούξια. Κοστούμια, σατέν φορέματα, φούξια λεπτομέρειες με τη βοήθεια των αξεσουάρ όπως οι τσάντες και τα παπούτσια έκλεψαν την παράσταση από τις συλλογές των fashion houses.

Η στιλιστική πρόταση της Βάσιας Κωσταρά είναι να επενδύσετε σε ένα κοντό, φλοράλ φόρεμα σε φούξια αποχρώσεις και να το συνδυάσετε με knee length μπότες σε κλασικό μαύρο χρώμα ή σε μία πιο ενδιαφέρουσα επιλογή όπως το λιλά. Ολοκληρώστε το ladylike σύνολο σας με ένα κόσμημα με πέρλες.

Leopard

Τα animal prints με μεγάλο πρωταγωνιστή το leopard είναι το πιο δυναμικό μοτίβο που μπορείς να προσθέσεις στη φθινοπωρινή και χειμερινή γκαρνταρόμπα σου. Η Βάσια Κωσταρά σού προτείνει να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα μακρύ φόρεμα, το οποίο μπορείς να φορέσεις είτε με αρβυλάκια είτε με ψηλοτάκουνα παπούτσια, ανάλογα με την περίσταση.

Extra Tip

Μπορείς να το φορέσεις ακόμα και στο γραφείο, σε συνδυασμό με ένα σακάκι και loafers.

Το χακί

Όσον αφορά στο χακί, η Βάσια Κωσταρά υποστήριξε πως "Ένα ουδέτερο χρώμα που προσθέτει μία χρωματιστή πινελιά σε ένα basic look και το κάνει λίγο πιο πικάντικο”. Το styling tip που σου προτείνει είναι να προσθέσεις στη συλλογή σου πουκάμισα και παντελόνια σε χακί απόχρωση, τα οποία ταιριάζουν υπέροχα τόσο με έντονες αποχρώσεις όπως το φούξια όσο και με patterns όπως το animal print. Εάν θέλεις να προσθέσεις έξτρα λάμψη, τα χρυσά κοσμήματα είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.

Δες εδώ το βίντεο