Follow us

10 φθινοπωρινά looks που θα σε κάνουν να δεις τη Δευτέρα με άλλο μάτι

Ξεκίνα τη νέα εβδομάδα με στιλ.

street style Pixel Formula

Δίχως αμφιβολία, η Δευτέρα είναι η πιο αντιπαθητική ημέρα της εβδομάδας. Είναι εκείνη που σηματοδοτεί το τέλος του Σαββατοκύριακου που συνδυάζει χαλάρωση με διασκέδαση και την επιστροφή στις υποχρεώσεις και τις to do λίστες. Εάν είσαι fashionista όπως και εμείς, η μόδα μπορεί να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις την πρώτη ημέρα της εβδομάδας με μία πιο θετική και stylish προσέγγιση.

Πώς θα καταλάβεις εάν οι τάσεις της μόδας ταιριάζουν στο προσωπικό σου στιλ

Η δική μας πρόταση είναι να ξεκινήσεις να φροντίζεις λίγο περισσότερο τα looks της Δευτέρας. Να προσπαθείς δηλαδή να είναι λίγο πιο προσεγμένα από ό,τι συνήθως. Δηλαδή, φόρεσε το αγαπημένο σου φόρεμα ή εκείνο το πουκάμισο που σου φτιάχνει πάντα τη διάθεση και γενικώς προτίμησε τους συνδυασμούς ρούχων που σε κάνουν να νιώθεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Κάπως έτσι το look σου θα έχει θετική επίδραση στην ψυχολογία σου και οι Δευτέρες σου θα μοιάζουν λίγο πιο όμορφες. Τα έντονα χρώματα μάλιστα όπως το πράσινο, το κόκκινο και το πορτοκαλί είναι επίσης ένας τρόπος για να φτιάξεις τη διάθεση -και το στιλ- σου. Ειδικά αυτή η σεζόν που σου προτείνει να φορέσεις χαρούμενες αποχρώσεις ακόμα και τις πιο μουντές ημέρες είναι η ευκαιρία για να τα προσθέσεις στο ντύσιμο σου.

Extra Tip 1

Επίσης, μη ξεχνάς το αγαπημένο trick των fashionistas. Να φωτογραφίζεις δηλαδή τα looks που δημιουργείς και σου αρέσουν πολύ. Μπορείς να συγκεντρώσεις σε έναν φάκελο "Lookbooks" στο κινητό σου και κάθε φορά που νιώθεις πως δεν ξέρεις τι να φορέσεις, θα ανατρέχεις σε αυτά.

Κομψά looks για να ξεκινήσεις την εβδομάδα με στιλ

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι κορυφαίες τάσεις της μόδας για αυτή τη σεζόν σύμφωνα με τη Βάσια Κωσταρά και styling tips για να τις υιοθετήσεις

Τα ωραιότερα ζευγάρια γόβες που θα ενέκρινε σίγουρα η shoe lover Carrie Bradshaw

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ