Follow us

Ζέτα Μακρυπούλια | Σού δείχνει πως να αναβαθμίσεις το athleisure style

Τα styling tips της που θα προσθέσουν στιλιστικούς πόντους στο αγαπημένο σου look.

Ζέτα Μακρυπούλια | Σού δείχνει πως να αναβαθμίσεις το athleisure style NDP

Για μήνες όλες μας δημιουργούσαμε το ίδιο σύνολο κατά τη διάρκεια των κατ' οίκον περιορισμών για την αναχαίτιση της πορείας της πανδημίας. Αυτό αποτελούνταν από μία απλή μπλούζα και μία φόρμα. Βασικός σκοπός του συνόλου ήταν να διαφοροποιηθεί από τις πιτζάμες μας διατηρώντας, ωστόσο, την άνεση. Το αποτέλεσμα ήταν η εξέλιξη του αθλητικού ντυσίματος σε μία αισθητική και ευρύτερη κατηγορία, το athleisure style. Οι φόρμες, τα μαλακά υφάσματα, τα φούτερ, οι ζακέτες, τα καπέλα, τα bomber τζάκετ και τα άλλα κομμάτια του μετατράπηκαν από ρούχα και αξεσουάρ γυμναστικής σε must - haves του καθημερινού ντυσίματος, ακόμα και εκείνου, που προορίζεται για το γραφείο. Η δημοτικότητα του ήταν τόσο μεγάλη, που ακόμα και οίκοι δημιούργησαν τις δικές τους capsule συλλογές με τέτοια κομμάτια. Κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα με κάθε ιέρεια του στιλ να εξελίσσει το δικό της athleisure style σε look, που θα μπορούσε να είναι μέχρι και σε editorial. Ένα τέτοιο είναι το look της Ζέτας Μακρυπούλια.

Styling 101 | Elevating the athleisure look

Με την νέα τηλεοπτική σεζόν να μετράει ήδη τον δεύτερο της μήνα, οι παρουσιάστριες της μικρής οθόνης έχουν αναβαθμίσει τις εμφανίσεις τους και με κάθε νέο τους look μάς δίνουν παραπάνω στιλιστικές ιδέες για τα δικά μας. Η τελευταία εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια μάς πρόσφερε την πιο cool και chic εκδοχή του athleisure style, για να μπορέσουμε να τροποποιήσουμε το αγαπημένο μας στιλ, έτσι ώστε να το αξιοποιήσουμε σε περισσότερες περιστάσεις.

Η Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής ''Rouk Zouk'', που παρουσιάζει, φορώντας μία ψηλόμεση φόρμα σε ανοιχτή μπεζ απόχρωση, ένα καφέ μακρυμάνικο crop top και πέδιλα με animal print, που ανήκουν στη συλλογή του Tsakiris Mallas. Η ίδια επέλεξε να αναβαθμίσει το κλασικό athleisure look προσθέτοντας ένα τοπ με έντονους ώμους και ψηλοτάκουνα πέδιλα, δημιουργώντας το ιδανικό σύνολο για τις βραδινές εξόδους.

Get the look

Ριχτό παντελόνι, Zara

Καφέ crop top με στρογγυλή λαιμόκοψη, Zara

Πέδιλα με snake print, Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ