Follow us

#Stylegram | 5 denim κομμάτια του φθινοπώρου που θα φοράμε όλη τη σεζόν

Πέντε κομμάτια ιδανικά για κάθε ώρα της ημέρας, θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη για όλη τη σεζόν.

Rafaella

Αυτό το κείμενο θα μπορούσε να είναι ένα love letter στη denim αισθητική που δεν αφήνει σχεδόν κανέναν ασυγκίνητο. Αποτελεί επίσης έναν πολύ καλό οδηγό ανανέωσης του στυλ σου, με all day κομμάτια που μπορούν να φορεθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Πιο συγκεκριμένα, εντοπίσαμε 5 τέλεια denim items που δεν πρέπει να λείπουν από καμία ντουλάπα και που μπορούν να γίνουν η βάση για ένα σωρό outfits ανάλογα με τον τρόπο που θα συνδυαστούν.

Η Ραφαέλλα Ράλλη aka @fafalaki μας δείχνει τα 5 στυλ που ακολουθούν.

Enjoy!

Τα Denim Leggings

Αν έχεις ήδη τρομοκρατηθεί επειδή γύρω σου βλέπεις ολοένα και περισσότερα χαμηλοκάβαλα παντελόνια -που μεταξύ μας, δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικά- σου έχουμε καλά νέα: To ψηλόμεσο τζιν παντελόνι που θυμίζει κολάν ευτυχώς δεν πρόκειται ποτέ να φύγει από τη μόδα.

Πώς να τα φορέσεις

Ως κομμάτι passepartout ταιριάζει σε κάθε ώρα της ημέρας, όπως επίσης μπορεί να αναβαθμίσει αμέσως μία (υπό άλλες συνθήκες) βαρετή athleisure εμφάνιση. Για παράδειγμα, με ένα oversized hoodie με κουκούλα, chunky sneakers και ένα silver puffer jacket σε πάει παντού.

#Stylegram | 5 denim κομμάτια του φθινοπώρου που θα φοράμε όλη τη σεζόν

H δε neon λεπτομέρεια στη σόλα των sneakers στην προκειμένη περίπτωση, προσθέτει χρώμα στην εμφάνιση χωρίς να τη "φορτώνει" παραπάνω.

ραφ

To Shacket

Το πουκάμισο -παντός είδους και υφάσματος- μπορεί να φορεθεί και ως jacket. Το δε denim πουκάμισο, ειδικά στη loose εκδοχή του, είναι ιδανικό για να το μετατρέψεις σε shacket.

Πώς να το φορέσεις

Για τη χαλαρή σου βόλτα, επίλεξε την αγαπημένη σου φόρμα και ένα t-shirt σε έντονο χρώμα και πρόσθεσε από πάνω στη θέση του denim jacket σου ένα denim πουκάμισο. Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο, απλώς θα δείχνει πιο σύγχρονο. Σε ένα τέτοιο look φυσικά, ταιριάζουν απόλυτα λευκά sneakers και backpack.

CK2

Τώρα βλέπεις τα πουκάμισά σου με άλλα μάτια, έτσι δεν είναι;

CK2

Tα Mom Jeans

"Tα mom jeans προσθέτουν κιλά" και "Tα mom jeans δεν είναι sexy", συνήθως χρησμοποιούνται ως βασικά επιχειρήματα εναντίον των ψηλόμεσων παντελονιών. Πολύ κακώς βέβαια, γιατί αγκαλιάζουν καλύτερα το σώμα μας, δείχνοντάς το περισσότερο ψηλόλιγνο. Αρκεί φυσικά να φορεθουν σωστά.

Πώς να το φορέσεις

Προτίμησε μία στενή μπλούζα ή ένα κορμάκι -εμείς επιλέξαμε ένα λευκό- για να αναδείξεις τη μέση σου και ένα leatherish biker jacket που οι περισσότερες έχουμε στη ντουλάπα μας. Ολοκλήρωσε με λευκά sneakers και backpack.

ραφ

Μην πέσεις στη βαρετή παγίδα να συνδυάσεις το χρώμα της τσάντας σου με τα παπούτσια σου. To σακίδιό σου, μπορεί να είναι από οποιαδήποτε παλέτα.

CK2

Το Denim Shirtdress

Για τα shirtdresses τα έχουμε ξαναπεί, ευγνωμονούμε όποιον τα σκαρφίστηκε. Αν θέλεις να πας ένα βήμα παραπέρα το trend που προτιμούν μέχρι και οι royals, μπορείς να προτιμήσεις τη denim εκδοχή του.

Πώς να το φορέσεις

Εμείς πάθαμε έρωτα με την πρώτη ματιά με το μαύρο denim shirtdress από τη συλλογή της Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 και το συνδυάσαμε με μία λευκή messenger bag και chunky sneakers - από την ίδια συλλογή φυσικά.

CK2

Μη φοβηθείς το neon στοιχείο στη σόλα, είναι η funky λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά!

ραφ

To Denim Jacket

Αν υπήρχε μερικές δεκαετίες νωρίτερα, λογικά η γνωστή φράση που έλεγαν οι γιαγιάδες στις μαμάδες μας και έπειτα εκείνες σε εμάς θα είχε μετατραπεί σε "jacket να πάρεις". Το τζιν μπουφάν έχει αποδειχθεί σωτήριο όταν ο καιρός έχει τα ψυχολογικά του, αλλά και σε όλες εκείνες τις φορές που δε θέλαμε να δείχνει πολύ επίσημο ή βαρύ το σύνολό μας.

Πώς να το φορέσεις

Ταιριάζει άψογα με το καλό σου leatherish black dress, όπως εκείνο από τη συλλογή της Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021, μεταμορφώνοντάς το αμέσως σε μία πολύ ωραία επιλογή για την απογευματινή ή βραδινή σου βόλτα.

CK2

Εμείς το συνδυάσαμε με λευκά sneakers για περισσότερη άνεση.

ραφ

Μπορείς να βρεις όλα τα items στη νέα συλλογή της Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 που είναι διαθέσιμη στην Αθήνα -στα καταστήματα Calvin Klein Jeans σε Golden Hall και The Mall Athens- και στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Και κάτι ακόμη: Επειδή ολοένα και περισσότεροι celebrities δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στα matchy-matchy looks με το ταίρι τους, η νέα συλλογή Calvin Klein Jeans είναι ιδανική για να πειραματιστείς κι εσύ με το αγόρι σου ή (γιατί όχι;) με τον κολλητό σου.

Ρίξε μια ματιά, σε μερικά key items που λατρέψαμε από την ανδρική συλλογή Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας και που θα μπορούσες να αξιοποιήσεις άνετα, αντικαθιστώντας κάποια από τα παραπάνω oufits, όταν εκείνος στο επιτρέψει φυσικά!

Φούτερ, Calvin Klein Jeans.

Denim παντελόνι, Calvin Klein Jeans.

T-shirt, Calvin Klein Jeans.

Denim jacket, Calvin Klein Jeans.

Φούτερ, Calvin Klein Jeans.








Μπορείς να βρεις όλα τα items στη νέα συλλογή της Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 που είναι διαθέσιμη στην Αθήνα -στα καταστήματα Calvin Klein Jeans σε Golden Hall και The Mall Athens- και στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ