Follow us

Ξέρουμε πως φοράς συνέχεια κολάν | Πώς θα αναβαθμίσεις το look του στο απόλυτο street style

Το βίντεο στο Tik Tok που θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις το πιο άνετο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου.

κολαν Pixel Formula

Είμαστε μία ανάσα πριν από το Σαββατοκύριακο και όλες μας δεν βλέπουμε τη στιγμή, που θα κλείσουμε τους υπολογιστές και γιατί όχι και τα κινητά μας, για να επικεντρωθούμε στη χαλάρωση και τα αγαπημένα μας άτομα. Επίσης, ξέρουμε, πως όλες μας ανυπομονούμε να βγάλουμε τα τζιν και τις στενές γραμμές των ρούχων του γραφείου και να τα ανταλλάξουμε προσωρινά με κολάν. Τι και αν τα φορέσαμε για μήνες στους κατ' οίκον περιορισμούς, τα κολάν είναι τα must-haves της γκαρνταρόμπας μας και δεν θα τα απαρνηθούμε ποτέ. Βέβαια, πολλά από αυτά δεν είναι street style friendly, ούτε μπορούν να προσαρμοστούν με κάποιο τρόπο στην καθημερινότητα μας. Σε αυτό φταίει το σχέδιο τους και η έντονη αθλητική αισθητική τους. Όμως, υπάρχουν κάποια κολάν, που μπορείς όχι μόνο να τα φοράς κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και της γυμναστικής σου, αλλά και στην καθημερινότητα σου, ακόμα και στο γραφείο. Ο λόγος για το μαύρο κολάν.

Styling 101 | Το Tik Tok μάς δείχνει πως να αναβαθμίσουμε το κλασικό μαύρο κολάν

Όσες φορές και να το τονίσουμε και πάλι δεν θα είναι αρκετό, η στιλιστική έμπνευση είναι απολύτως απαραίτητη, για να αξιοποιήσουμε σωστά όλα τα ρούχα της γκαρνταρόμπας μας. Δεν χρειάζεται να έχουμε αφθονία ρούχων, ούτε να δαπανούμε το μισθό μας σε κάθε νέο trend. Αυτό, που χρειαζόμαστε, είναι έμπνευση, συμβουλές και μία συλλογή με staples, για να δημιουργούμε άψογα σύνολα. Με αυτά θα αναβαθμίσουμε ακόμα και το μαύρο αθλητικό κολάν.

Περνώντας την ώρα μας στο Tik Tok, ανάμεσα στα μικρού μήκους βιντεάκια με τα πιο έξυπνα styling hacks, πέσαμε πάνω σε ένα πολύ βοηθητικό βίντεο. Ο λόγος για το content της Yvette Garcia, που έχει πάνω από 350.000 ακόλουθους στη διάσημη πλατφόρμα. Η ίδια ως λάτρης του athleisure look μάς έδειξε, πως να μεταμορφώσουμε το απλό κολάν σε ένα κομμάτι αξιοζήλευτου outfit. Με βασικά κομμάτια άλλαξε εντελώς την αισθητική του και ξέρουμε, πως θα σε βοηθήσει και εσένα να το κάνεις.

Δες παρακάτω το βίντεο της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ