Follow us

Η Δανάη Μπάρκα με το φθινοπωρινό φόρεμα από το Zara που θα φορέσεις πιο πολύ στο γραφείο

Η Δανάη Μπάρκα μοιράζει μαθήματα στιλ.

Back to school | Η Δανάη Μπάρκα με τη μίνι φούστα που θα σε γυρίσει στις σχολικές σου ημέρες NDP

Το καθημερινό ντύσιμο πολλές φορές μπορεί να γίνει μονότονο. Πόσα τζιν και tailored παντελόνια μπορείς να πάρεις μέχρι να αναφωνήσεις, πως βαρέθηκες τη στολή της καθημερινότητας και του γραφείου; Εμείς πάντως το έχουμε ήδη δηλώσει και ας διανύουμε μόνο τον δέυτερο μήνα της ''κρύας'' σεζόν. Έτσι, δεν άργησε να έρθει η στιγμή για να ξεχυθούμε στα μαγαζιά, τα social media και τις σελίδες των περιοδικών μόδας, αναζητώντας τα κατάλληλα κομμάτια, που θα ανανεώσουν το στιλ μας και πιο συγκεκριμένα εκείνο του γραφείου. Αναζητήσαμε κομμάτια, που δεν θα επισκιάσουν τη θηλυκότητα μας αλλά θα την αναδείξουν, ενώ θα προσφέρουν μεγάλη άνεση και πολλούς στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσεις μας. Ανάμεσα στα σκρολαρίσματα στο Instagram και στα e-shops πέσαμε στο ιδανικό ρούχο, που σίγουρα πληροί τις προϋποθέσεις και τις ανάγκες του σύγχρονου office style. Ο λόγος για το φόρεμα από την πρόσφατη εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα.

Το κατάλληλο φόρεμα για να ανανεώσεις το ντύσιμο του γραφείου

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής ''Πάμε Δανάη'' εμφανίστηκε στη μικρή οθόνη με ένα άκρως κομψό κομμάτι με μεγάλη στιλιστική ευελιξία. Ο λόγος για το βαθύ μπλε σεμιζιέ μίντι φόρεμα με αέρινη σιλουέτα και τσέπες στο πάνω μέρος του, που ανήκει στη συλλογή του Zara. Η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε μία ζώνη για να δώσει περισσότερο σχήμα στη σιλουέτα του φορέματος τονίζοντας και τη δική της. Βέβαια, πέρα από το φόρεμα εμείς ξεχωρίσαμε και το style combo, που έκανε με τα υπέροχα υποδήματα της. Η ίδια φόρεσε ψηλοτάκουνα παπούτσια με μπλε και κόκκινες λεπτομέρειες, που αναβάθμισαν εντελώς το look της. Τα παπούτσια της τα συνδύασε και με το κόκκινο scrunchie στα μαλλιά της.

Loading...

Ανακεφαλαιώνοντας, για να ανανεώσεις το καθημερινό ντύσιμο εστίασε σε εκκεντρικά αξσουάρ, όπως παπούτσια και scrunchies, και επένδυσε σε κομμάτια με στιλιστική ευελιξία και άνεση, όπω το σεμιζιέ της Δανάη Μπάρκα.

Get the look

Κόκκινα δερμάτινα platform μποτάκια, Tsakiris Mallas

Φαρδιά ζώνη με όψη κροκό, BSB

Μπλε σεμιζέ μίντι φόρεμα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ