Follow us

Καλεσμένη σε γάμο | Με το κομψό φόρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια θα διαφέρεις και θα κλέψεις τις εντυπώσεις

Γιατί θα ξεχωρίσεις με αυτό το φόρεμα.

Ζέτα Μακρυπούλια | Σού δείχνει πως να αναβαθμίσεις το athleisure style NDP

Έχουμε συνηθίσει οι τελετές και οι δεξιώσεις των γάμων να πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Ο καλός καιρός αυτής της εποχής, άλλωστε, προσφέρει περισσότερες δυνατότητες στην οργάνωση τους, από τους γάμους με μακρινούς προορισμούς μέχρι τις δεξιώσεις στους εξωτερικούς χώρους. Παρ΄όλα αυτά, οι ημερομηνίες είναι περιορισμένες και δεν προλαβαίνουν μέσα σε λίγα Σαββατοκύριακα να λάβουν χώρα όλες εκδηλώσεις γάμου, που θα ήθελαν τα ζευγάρια. Έτσι, μεταφέρονται για το ήπιο φθινόπωρο και τον κρύο χειμώνα, δύο εποχές που προσφέρουν τη δική τους μαγεία σε αυτές τις εκδηλώσεις. Εμείς έχουμε ήδη τέτοια events στο πρόγραμμα των επόμενων εβδομάδων και είναι σίγουρο, πως δεν είμαστε οι μόνες. Αν, λοιπόν, είσαι και εσύ καλεσμένη σε φθινοπωρινό/χειμωνιάτικο γάμο τότε θα βρίσκεσαι σε αναζήτηση του κατάλληλου φορέματος και η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε το ιδανικό.

Γιατί ξεχωρίζει η εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια;

Η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει ενδιαφέρουσες εμφανίσεις όσον αφορά τα σύνολα, που επιλέγει για την εκπομπή της ''Rouk Zouk''. Πότε την βλέπουμε με κομψά casual outfits και πότε με εκκεντρικές εμφανίσεις, σε κάθε περίπτωση πάντα κεντρίζει τα βλέμματα μας με τις στιλιστικές επιλογές της. Στην πρόσφατη εμφάνιση της η παρουσιάστρια και ηθοποιός επέλεξε να φορέσει μία δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη. Πρόκειται για ένα μάξι φόρεμα με halter λαιμόκοψη, πτυχώσεις και τριχρωμία, ενώ η σιλουέτα του είναι αέρινη και άνετη. Η ίδια πρόσθεσε μία ταμπά ζώνη για να τονίσει τη μέση της και τη γυναικεία σιλουέτα της.

Loading...

Το φόρεμα της αποτελεί μία ιδανική επιλογή για μία καλεσμένη σε γάμο, που θέλει να διαφέρει. Η τριχρωμία φέρνει μία μοντέρνα και φρέσκια πινελιά στο κλασικό επίσημο look, ενώ μία φαρδιά ζώνη προσφέρει την προσωπική πινελιά της καθεμιάς. Επίσης, ως πανωφόρια μπορείς να φορέσεις ένα μακρύ παλτό ή ένα κοντό σε στιλ κάπας. Από την εμφάνιση σου δεν πρέπει να λείπει ένα clutch. Μείνε μακριά από τα συνηθισμένα σχέδια και επέλεξε ένα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες όπως γεωμετρικά σχήματα και μεταλλικά στοιχεία. Έτσι είναι δεδομένο, πως θα ξεχωρίσεις για όλους τους σωστούς λόγους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ