Follow us

Αυτές είναι οι παλιές τάσεις που φοράμε ακόμα και σήμερα

Εσύ τις έχεις εντάξει στη γκαρνταρόμπα σου;

Αυτές είναι οι παλιές τάσεις που φοράμε ακόμα και σήμερα Pixel Formula

Μπορεί να μην ζήσαμε τα 70s, όμως, οι επιρροές αυτής της απελευθερωτικής, γεμάτη αναταραχές δεκαετία σίγουρα μας έχει επηρεάσει περισσότερο από όσο περιμέναμε και δεν είμαστε οι μόνες. Δεν είναι λίγα τα σημερινά είδωλα, που έχουν εντάξει πολλές αναφορές από τη δεκαετία του '70 στις εμφανίσεις τους. Μερικά από αυτά είναι: Miley Cyrus, Lana del Rey, Ariana Grande, Rita Ora και Bella Hadid. Από το μακιγιάζ με το έντονο smokey effect στην κόγχη του ματιού και τα μαλλιά με όγκο και layers μέχρι τα outfits και τις πιο χαρακτηριστικές τάσεις των 70s, οι σημερινές pop stars και supermodels έχουν αποθεώσει την εν λόγω δεκαετία. Μάλιστα βρίσκουμε πολλές 70s αναφορές στις δικές μας συλλογές, όπως επίσης και στα looks, που δημιουργούμε καθημερινά. Μερικές φορές κοιταζόμαστε στον καθρέφτη και απορούμε, πως δεν βγήκαμε από μία χρονοκάψουλα των 70s...

70s Fashion | Ποιες είναι οι τάσεις της δεκαετίας του '70 που φοράμε και σήμερα

Σήμερα, λοιπόν, θα σου παρουσιάσουμε τις τάσεις από τη δεκαετία του '70, που φοράμε ακόμα και σήμερα τόσο εμείς όσο και οι σπεσιαλίστες του στιλ. Μάλιστα, πολλές από αυτές αποτελούν hot trends για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22, ενώ οι υπόλοιπες είναι διαχρονικά κομμάτια, που ξεχωρίζουν στο street style.

Platform heels: Είναι γεγονός, πως τα υποδήματα με τη φιάπα σε ρετρό σχέδια αποτελούν την πιο hot τάση και εμείς έχουμε ήδη στη συλλογή μας τα πιο κομψά platform μοκασίνια και βελουτέ πέδιλα. Μην ξεχνάς, πως μετά από τους κατ' οίκον περιορισμούς, η μόδα επιβάλλει μαξιμαλιστικές και λαμπερές προτάσεις για το styling.

Loading...

-Κοστούμια σε bright αποχρώσεις: Μπορεί να διανύουμε τους πιο μουντούς μήνες, όμως, οι τάσεις θέλουν την ίδια ηλεκτρισμένη διάθεση των 70s στο καθημερινό μας ντύσιμο. Τι σημαίνει στην πράξη; Έντονες pop αποχρώσεις ακόμα και στα κομμάτια του office style!

Loading...

-Λάμψη παντού: Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '70 οι πούλιες, τα στρας και οτιδήποτε έφερνε λάμψη στην εμφάνιση ήταν must. Μπορούμε να σου πούμε με σιγουριά, πως το ίδιο ισχύει και σήμερα. Από tops με παγιέτες μέχρι εκκεντρικά κοσμήματα και παπούτσια με αστραφτερές λεπτομέρειες, βάλε λάμψη στα βραδινά και επίσημα looks σου. Εμείς, πάντως, σκοπεύουμε να φορέσουμε το glamorous halter top μας στο επόμενο night out.

Loading...

-Checked Print: Στο είχαμε αναφέρει και πριν λίγες εβδομάδες το print της σκακιέρας είναι ό,τι πιο hot αυτή τη σεζόν. Αν δεν ξέρεις πως να την εντάξεις στο προσωπικό σου στιλ, μπορείς να αναζητήσεις έμπνευση στα 70s!

Loading...

-Μίνι φούστες: Τέλος, οι μίνι φούστες που είχαν κυριαρχήσει στα 70s, επιστρέφουν δυναμικά σε preppy style με πιέτες και ρετρό prints, για να προσθέσουν στο στιλ σου μία κοριτσίστικη πινελιά. Εμείς έχουμε ήδη δημιουργήσει looks με πρωταγωνιστή τη μίνι φούστα, εσύ;

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ