Follow us

4 μινιμαλιστικά outfits για να ντυθείς σαν μία πραγματική style influencer

Δεν είναι τυχαία η φράση ''less is more''.

4 μινιμαλιστικά outfits για να αναδημιουργήσεις σαν μία πραγματική style influencer Pixel Formula

Η μαξιμαλιστική διάθεση των φετινών τάσεων για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22 σίγουρα μας έχει βάλει σε μία glamorous διάθεση όσον αφορά το καθημερινό ντύσιμο μας. Ωστόσο, όσο και αν μας είχαν λείψει οι παγιέτες, οι αντιθέσεις, οι λαμπερές λεπτομέρειες, τα έντονα χρώματα και τα layers ρούχων με διαφορετικές υφές τις προηγούμενες δύο σεζόν, μπορούμε να πούμε με σιγουριά, πως μερικές φορές μας κουράζουν. Υπάρχουν αυτές οι μέρες, που θέλουμε μία πιο απλή, αυστηρή και ίσως πιο ''καθαρή'' εμφάνιση. Κάνουμε λόγο για εμφανίσεις, σύνολα και γενικότερα μία αισθητική με πιο απλή ιδεολογία. Με λίγα λόγια, μερικές ημέρες έχουμε μινιμαλιστική διάθεση και αυτή την εντάσσουμε και στο στιλ μας. Όταν, λοιπόν, μπαίνουμε σε αυτό το mood, αναζητούμε στιλιστική έμπνευση στις experts του μινιμαλιστικού στιλ της Σανδιναβές fashionistas.

Τα σύνολα που φορούν οι πιο κομψές μινιμαλίστριες

Τα τελευταία χρόνια οι Σκανδιναβές αναδείχθηκαν στα απόλυτα fashion icons, αφού έχουν μία ιδιαίτερη προσέγγιση όσον αφορά τη μόδα. Φυσικά και δεν είναι όλες λάτρεις των ουδέτερων αποχρώσεων και της φιλοσοφίας ''less is more'', ωστόσο, στην πλειοψηφία τους αποτελούν μινιμαλίστριες. Μελετώντας τις τελευταίες τους εμφανίσεις βρήκαμε την απαραίτητη έμπνευση για να κάνουμε ένα διάλειμμα από τις μαξιμαλιστικές τάσεις της σεζόν. Έτσι, ξεχωρίσαμε παρακάτω 4 looks, που αξίζουν την προσοχή σου, αφού υπόσχονται να ανανεώσουν τις επόμενες εμφανίσεις σου. Plus, είναι πολύ έυκολα στην αναδημιουργία τους, καθώς αποτελούνται από βασικά κομμάτια, που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου, όπως tailored κοστούμια, μπότες και απλά πλεκτά φορέματα.

Look No.1

Η πιο κομψή προσέγγιση στο απλό casual ντύσιμο: Wide leg tailored παντελόνι, πλεκτή ζακέτα, διαχρονικές μπαλαρίνες και μία μικρή τσάντα.

Loading...

Look No.2

Για το γραφείο ή τη βόλτα σου επέλεξε ένα cream πλεκτό φόρεμα σε άνετη γραμμή και συνδύασε το με ταμπά φαρδιά ζώνη και μπότες. Πρόσθεσε ένα oversized blazer ή ένα ογκώδες δερμάτινο τζάκετ με επένδυση γούνας για ακόμη περισσότερη ζεστασιά και κομψότητα.

Loading...

Look No.3

Βάλε στην άκρη τα κλασικά κοστούμια και επένδυσε σε ένα με loose γραμμή και λαδί απόχρωση. Ολοκλήρωσε το look σου με μποτάκια.

Loading...

Look No.4

Η εξέλιξη του athleisure style έρχεται με cool set φορμών συνδυασμένα με chunky sneakers, tote τσάντα και δερμάτινο παλτό -ένα look ιδανικό για τις κυριακάτικες βόλτες.

Loading...

Bonus night out look

Για τη βραδινή σου έξοδο επέλεξε ένα total black look αποτελούμενο από blazer φόρεμα, πέδιλα και μίνι τσαντάκι.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ