Ελιάνα Χρυσικοπούλου | Φόρεσε τις γόβες που ταιριάζουν τέλεια με τα τζιν παντελόνια σου

Ο πιο εύκολος τρόπος για να φορέσεις το τζιν σου σε βραδινή έξοδο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

Εάν είσαι shoe lover που αγαπά τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, αυτή η περίοδος είναι δίχως αμφιβολία η αγαπημένη σου. Ο λόγος είναι πως η επιστροφή στην κανονικότητα σημαίνει επιστροφή στις βραδινές εξόδους με τις φίλες σου, όπου μπορείς να φορέσεις τα αγαπημένα σου party shoes. Τι γίνεται όμως εάν φτάσει η στιγμή που νιώθεις πως η στιλιστική σου έμπνευση έχει στερέψει;

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου φόρεσε ξανά φόρεμα από το Zara που αξίζει να αποκτήσεις

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου σού έχει την απάντηση, αφού η δημοσιογράφος δημιούργησε ένα πολύ κομψό σύνολο με τζιν παντελόνι, το οποίο είναι ιδανικό για κάποια βραδινή έξοδο. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος συνδύασε ένα skinny, τζιν παντελόνι με μαύρη μπλούζα και ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σε animal print από τη νέα συλλογή της ελληνικής εταιρείας υποδημάτων Envie Shoes. Ένα χρυσό κολιέ πρόσθεσε την απαραίτητη λάμψη που χρειάζεται ένα σύνολο.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου φόρεσε τα ιδανικά παπούτσια για το γραφείο που θα αντικαταστήσουν τις γόβες σου

Αυτό που μας ενθουσίασε είναι το combo, τζιν παντελόνι με ψηλοτάκουνες γόβες και ακόμα περισσότερο οι γόβες σε animal print. Τα εν λόγω μοτίβα είναι συνώνυμα του δυναμισμού και της διαχρονικής κομψότητας, ενώ ένα ζευγάρι leopard γόβες θα πρέπει να υπάρχουν σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον έχουν όμως και μοτίβα όπως το snakeskin και το cow print, που θα κάνουν τη διαφορά στις εμφανίσεις σου.

Το look της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Get the Look

Γόβες σε animal print Envie Shoes

Γόβες Envie Shoes

Γόβες με zebra print Envie Shoes