Follow us

Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε το δερμάτινο παντελόνι, εσύ;

10 προτάσεις για να βρεις το ιδανικό δερμάτινο παντελόνι για εσένα.

Ζέτα Μακρυπούλια | Σού δείχνει πως να αναβαθμίσεις το athleisure style NDP

Τα δερμάτινα fashion items είναι το πιο hot trend της φετινής σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22 και δεν μας κάνει εντύπωση. Τις τελευταίες δύο σεζόν το leather trend έχει κάνει αισθητή την παρουσία του ακόμα και στα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά κομμάτια. Βέβαια, αυτή την περίοδο η εν λόγω τάση έχει χτυπήσει κόκκινο στη βιομηχανία της μόδας: Κάθε ιέρεια του στιλ, κάθε συλλογή και street style έχει ένα δερμάτινο κομμάτι. Από μπουστάκια, τοπ και blazers μέχρι παντελόνια, φούστες, παλτό και αξεσουάρ, το δερμάτινο ήρθε για να μείνει και εσύ δεν μπορείς να μην το υιοθετήσεις. Αν δεν ξέρεις πως να το εντάξεις στο look σου τότε η παρουσιάστρια και ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια σου δείχνει τον τρόπο! Στο after-quarantine style, άλλωστε, η glamorous αισθητική και η μαξιμαλιστική διάθεση είναι δεδομένες και εμείς είμαστε έτοιμες να απολαύσουμε όσα στιλιστικά στερηθήκαμε και τα δερμάτινα είναι πρώτα στη λίστα μας. Εσύ δεν θες να το δοκιμάσεις;

Leather Pants | Το trend που λατρεύουμε

Τα δερμάτινα παντελόνια μας θυμίζουν λίγο τα 90s, καθώς εκείνη τη δεκαετία έδιναν το παρών σε κάθε εμφάνιση. Όταν, λοιπόν, ξεκινήσαμε σταδιακά να τα συναντάμε στο street style, στα fashion posts και τώρα στη μικρή ελληνική οθόνη, ξέραμε πως πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσουμε ένα τέτοιο κομμάτι στη συλλογή μας. Η Ζέτα Μακρυπούλια, λοιπόν, επέλεξε να φορέσει στην εκπομπή ''Rouk Zouk'' ένα δερμάτινο παντελόνι σε μαύρο χρώμα και loose γραμμή συνδυάζοντας το με ένα απλό tank top από τα H&M και δερμάτινες μπότες από το brand Tsakiris Mallas. Όλα τα κομμάτια του look δημιούργησαν ένα κομψό total black outfit, που μπορείς να αξιοποιήσεις σε μία πληθώρα περιστάσεων.

Loading...

Editor's Choice

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 10 προτάσεις δερμάτινων παντελονιών για να βρεις το ιδανικό για εσένα. Από στενή μέχρι ίσια και loose γραμμή, συνέχισε να σκρολάρεις και ανακάλυψε το δερμάτινο παντελόνι που θα ερωτευτείς!

Ψηλόμεσο wide leg παντελόνι σε όψη δερματίνης, Pink Woman

Ψηλόμεσο wide leg παντελόνι σε όψη δερματίνης, Stradivarius

Παντελόνι από δερματίνη, H&M

Παντελόνι μακρύ από ύφασμα εφέ δέρματος σε skinny εφαρμογή, Benetton

Παντελόνι από δερματίνη σε φαρδιά γραμμή, Toi-Moi

Δερμάτινο παντελόνι με σκισίματα, Mango

Παντελόνι από δερματίνη σε ίσια γραμμή, Zara

Παντελόνι ζιπ κιλότ από δερματίνη, Helmi

Παντελόνι από δερματίνη σε ανοιχτή γραμμή, Mind Your Style

Παντελόνι από δερματίνη και ιδιαίτερα φάσα, Ale the non usual casual

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ