Follow us

Βάλε στην άκρη τις κλασικές μαύρες μπότες | 6 + 1 σχέδια για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

Οι πασαρέλες μίλησαν και εμείς σου βρήκαμε τις ιδανικές προτάσεις σε μπότες.

Βάλε στην άκρη τις κλασικές μαύρες μπότες | 6 + 1 σχέδια για να ανανεώσεις τη συλλογή σου Splash/Ideal Images - Pixel Formula

Τι και αν ο καιρός για μέρες μας είχε χαμογελάσει γλυκά και το θερμόμετρο έδειχνε κολλημένο στους 20 βαθμούς, τώρα μας τα γύρισε. Η θερμοκρασία έχει πέσει αρκετά και ίσως πλέον οδεύουμε πραγματικά προς τον χειμώνα. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως περισσότερο κρύο, κακοκαιρία και τα συναφή πρόκειται να κατακλύσουν τις ημέρες και στιλιστικά θα έχουμε επιτέλους την ευκαιρία να φορέσουμε τα χειμωνιάτικα ρούχα και αξεσουάρ. Παρ' όλα αυτά, εμείς έχουμε ξεχωρίσει ένα συγκεκριμένο fashion item της χειμερινή γκαρνταρόμπας και αυτό δεν είναι άλλο από τις αγαπημένες knee - high μπότες, δηλαδή τα σχέδια που φτάνουν λίγο κάτω από το γόνατο. Μας έχουν λείψει πολύ και ειδικά το χειμώνα 2021-2022 οι σχεδιαστές έδωσαν όλη τη μαεστρία τους για να τις ανανεώσουν.

Loading...

Knee - High Boots | Τα νέα σχέδια που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου

Τις σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας πριν το 2020 είχαν επικρατήσει στις τάσεις κυρίως οι ψηλές μπότες, αυτές που ξεπερνούσαν το γόνατο και αγκάλιαζαν τους μηρούς. Κατά τη διάρκεια των δύο καραντίνων και τις ελάχιστες εξόδους που είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε, τα πρακτικά chelsea μποτάκια με την τρακτερωτή σόλα είχαν κατακτήσει τη καρδιά κάθε ιέρειας του στιλ και φυσικά και τη δική μας. Για το 2021 και 2022, όμως, επιστρέφει το πιο διαχρονικό σχέδιο μποτών, που δεν είναι άλλες από τις knee - high μπότες, που κολακεύουν κάθε σωματότυπο και ταιριάζουν σε κάθε περίσταση. Plus, μπορείς να τις φορέσεις με κάθε μάκρος φούστας ή φορέματος και με τα περισσότερα παντελόνια σου.

Loading...
Loading...

Στις πασαρέλες είδαμε αρκετές εκδοχές τους. Αρχικά είδαμε την απολύτως hot τάση του glamorous με τις total crystal μπότες της Victoria Beckham και τις μεταλλιζέ στη συλλογή του Alexandre Vauthier να μαγνητίζουν τα βλέμματα μας. Όπως ήταν αναμενόμενο η logomania έντυσε και τις knee - high μπότες με τα σχέδια των Gucci, Prada και Fendi να ξεχωρίζουν, ενώ κλασικά σχέδια όπως οι platform, cowboys, snake print, wellinghton και ιππασίας δίνουν το παρών στις φθινοπωρινές συλλογές των Ganni, Isabel Marant, Hermès, Versace και Louis Vuitton. Με λίγα λόγια οι συλλογές έχουν κάτι για όλες και εμείς παρακάτω ξεχωρίσαμε 7 διαφορετικά σχέδια, που θα ανανεώσουν το look σου και έτσι θα ξεφύγεις από τις κλασικές μαύρες μπότες.

Συνέχισε να σκρολάρεις και βρες τις ιδανικές για εσένα. Άλλωστε, τώρα έχεις κάθε λόγο να επενδύσεις σε ένα τόσο σημαντικό staple της χειμερινής γκαρνταρόμπας.

Μπότες με μεταλλιζέ animal print, Tsakiris Mallas

Κόκκινες μπότες με animal print εφέ, Envie Shoes

Καφέ μπότες με animal print εφέ, Guess

Μυτερές μπότες με τακούνι σε ιδιαίτερο σχέδιο, Keep Fred

Δερμάτινες μπότες, Zara

Κρεμ μπότες με τετράγωνη μύτη και καφέ τακούνι, Stradivarius

Μπεζ μπότες με τετράγωνη μύτη, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ