Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το φόρεμα που θα φορέσεις αυτόν τον μήνα

Μάλλον δεν θα το αποχωρίζεσαι ούτε και τους υπόλοιπους μήνες της σεζόν!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το ιδανικό σύνολο για τις καλοκαιρινές επίσημες εμφανίσεις σου NDP

Αυτή τη φθινοπωρινή σεζόν νιώθουμε την ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά να εξελίξουμε το στιλ μας και να δημιουργήσουμε άκρως θηλυκά σύνολα. Ίσως να φταίει το γεγονός πως επί δύο χρόνια σχεδόν αυτήν την περίοδο είχαμε περιοριστεί σε φόρμες και αθλητικά, η χρωματική παλέτα των οποίων ήταν κάπως βαρετή και τα prints απουσίαζαν. Για αυτό, λοιπόν, και τώρα θέλουμε να ευχαριστηθούμε όσα στερηθήκαμε και ανάμεσα σε αυτά είναι τα φορέματα. Με τις άλλες fashion editors του MissBloom μιλάμε συνέχεια για αυτά, καθώς η κάθε μία ψάχνει το ιδανικό για εκείνη: Από το party dress και το ιδανικό σχέδιο για ένα ραντεβού μέχρι εκείνο που μπορείς να φορέσεις κάθε ώρα της ημέρας. Το διάσημο πασπαρτού φόρεμα είναι διαφορετικό για την κάθε μία, όμως, βρήκαμε ένα που μπορεί να ταιριάζει σχεδόν σε όλες μας. Ο λόγος για το ρομαντικό αέρινο φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, που φόρεσε πρόσφατα σε μία από τις τηλεοπτικές τις εμφανίσεις στην εκπομπή της ''Happy Day''.

Το φόρεμα που δεν θα αποχωρίζεσαι αυτή τη σεζόν

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λατρεύει τη μόδα και πιο πολύ τα φορέματα. Συνήθως επιλέγει το κοντό μάκρος για να αναδείξει τον δικό της σωματότυπο, ωστόσο, το τελευταίο κομμάτι, που φόρεσε ήταν μίντι. Όπως θα δεις και στην ανάρτηση από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πρόκειται για ένα μίντι φόρεμα με μακρύ μανίκι και αποχρώσεις που μπορείς να φορέσεις το φθινόπωρο, τον χειμώνα και την άνοιξη. Είναι διακοσμημένο με φλοράλ print, από τα οποία ξεχωρίζουν τα άνθη αμυγδαλιάς και το ύφασμα του έχει ένα λαμπερό φινίρισμα και θα το βρεις στη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22 του brand Cristina Beautiful Life.

Loading...

Μας αρέσει πολύ γιατί:

1. Έχει το τέλειο μάκρος για αυτή τη σεζόν, που κολακεύει κάθε σωματότυπο.

2. Τα χρώματα του είναι ιδανικά για το φθινόπωρο, τον χειμώνα και την άνοιξη, ενώ το ύφασμα σού επιτρέπει εξίσου την αξιοποίηση του κατά τη διάρκεια και των τριών αυτών εποχών.

3. Έχει μεγάλη στιλιστική ευελιξία και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ -πάντα με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Get the look

Φλοράλ μίντι φόρεμα, Attrattivo

Φλοράλ μίντι φόρεμα, Caravan

Εμπριμέ μίντι φόρεμα, Regalinas

Φλοράλ μίντι φόρεμα, Helmi

Φλοράλ μίντι φόρεμα, Ale the non usual casual

Φλοράλ μίντι φόρεμα, Christina Beautiful Life

Φλοράλ μίντι φόρεμα, Hemithea

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ