Follow us

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε το ιδανικό φόρεμα στο ''Dancing with the Stars'' για την εορταστική περίοδο

Το glamorous look της είναι ακριβώς αυτό που επιθυμείς να δημιουργήσεις στις γιορτές.

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για την εορταστική περίοδο NDP

Το βράδυ της Κυριακής έλαβε χώρα το πέμπτο live show της φαντασμαγορικής εκπομπής ''Dancing with the Stars'' με παρουσιαστές τη Βίκυ Καγιά και τον Λάμπρο Φισφή. Το show τα είχε όλα, από λαμπερά κοστούμια και μαγευτικές χορογραφίες μέχρι αγωνία και πολύ γέλιο, γεμίζοντας με διασκέδαση το βράδυ μας. Ως συντάκτριες μόδας, ωστόσο, εμείς εστιάσαμε στα σύνολα, που επέλεξαν να φορέσουν οι celebrities, οι διαγωνιζόμενοι, οι κριτές και οι παρουσιαστές και αυτό που φόρεσε η Βίκυ Καγιά ξεχώρισε με διαφορά.

Loading...

Το glamorous look της Βίκυς Καγιά που θα αντιγράψουμε στις γιορτές

Η Βίκυ Καγιά μάς είχε συνηθίσει σε πιο casual - office looks σε προηγούμενες τηλεοπτικές της εμφανίσεις, όμως, το ''Dancing with the Stars'' της έχει δώσει την κατάλληλη αφορμή για να δημιουργήσει glamorous outfits και το τελευταίο της ξεπέρασε όλα τα προηγούμενα. Άλλωστε, η παρουσιάστρια μετράει μία λαμπρή καριέρα στη βιομηχανία της μόδας και ξέρει όλα τα μυστικά του styling για να πειραματιστεί επιτυχώς με το προσωπικό της στιλ.

Η ίδια για το πέμπτο live του χορευτικού show επέλεξε ένα μίνι φόρεμα με κλειστή λαιμόκοψη, μακρύ μανίκι και ίσια γραμμή, το οποίο ήταν κεντημένο με κρυστάλλους και φέρει την υπογραφή της Ελληνίδας σχεδιάστριας Μαρίας Κονίδη. Η Βίκυ Καγιά πρόσθεσε ακόμα περισσότερη λάμψη μέσα από τα κοσμήματα Kessaris και τα μεταλλιζέ πέδιλα Gianvito Rossi.

Loading...

Γιατί μάς άρεσε πολύ το look της Βίκυς Καγιά;

Με την εορταστική περίοδο να βρίσκεται μία ανάσα μακριά πρέπει να μπούμε σιγά σιγά στο ''xmass mood'' και να οργανώσουμε καταλλήλως τη γκαρνταρόμπα μας για τις βραδινές εξόδους, που έρχονται. Το look της Βίκυ Καγιά είναι η ιδανική πρόταση για αυτές, καθώς:

1. Έχει την glamorous διάθεση που πρέπει να έχει ένα outift αυτή την περίοδο τηρώντας κατά γράμμα το εν λόγω dress code.

2. Μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε όσα στιλιστικά στερηθήκαμε τις προηγούμενες δύο χρονιές.

3. Ένα τέτοιο φόρεμα θα το φορέσεις σε κάθε fancy περίσταση, ενώ τα λαμπερά πέδιλα είναι πασπαρτού για τις βραδινές εξόδους σου ανεξάρτητα από τη σεζόν!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ