Follow us

Ετοιμάζεσαι για βραδινή έξοδο; | Βρήκαμε τη συλλογή με τα απαραίτητα κομμάτια του party look

Ξεχωρίσαμε τα πιο hot κομμάτια για να κάνεις statement εμφανίσεις.

Ετοιμάζεσαι για μπουζούκια; | Σε αυτή τη συλλογή θα βρεις τα απαραίτητα κομμάτια για το party look σου Pixel Formula

Είναι τέτοιο το mood των τελευταίων εβδομάδων πριν τον εορταστικό Δεκέμβριο, που η μόνη μας επιθυμία είναι να καλυφθούμε από πάνω μέχρι κάτω με φίνες υφές, κρυστάλλους, παγιέτες και εκκεντρικά κομμάτια. Από ό,τι φαίνεται δεν είμαστε οι μόνες. Από τη μία έχουμε τις απανταχού fashionistas με τις πιο glamorous εμφανίσεις και από την άλλη τα brands με τις party collections τους να λανσάρονται η μία μετά την άλλη. Πόσο να αντέξουμε και εμείς, που στερηθήκαμε το fancy/glamorous dress code τόσο καιρό; Η αλήθεια είναι, πως μας πήρε μόνο μερικές στιγμές μέχρι να ξεχυθούμε στα e-shops αναζητώντας τα κατάλληλα κομμάτια για να τις βραδινές εξόδους αυτής της σεζόν αλλά και τα look για τα ρεβεγιόν, που πλησιάζουν. Άλλωστε, η νυχτερινή ζωή βρίσκεται στα καλύτερα της αυτή την περίοδο, με τα μουσικά σχήματα και τα night clubs να μας περιμένουν για να γεμίσουν τα βράδια του Σαββατοκύριακου. Αν, λοιπόν, ετοιμάζεσαι για έξοδο στα μπουζούκια, τότε θα χρειάζεσαι το κατάλληλο outfit και εμείς σου έχουμε πολλές προτάσεις.

Loading...

Party looks | Το shopping δεν ήταν ποτέ τόσο fun & glamorous

Όπως προαναφέραμε τον τελευταίο καιρό μεγάλοι οίκοι μόδας αλλά και fashion brands έχουν ήδη δώσει στη δημοσιότητα τις Χριστουγεννιάτικες διαφημιστικές καμπάνιες τους αλλά και τις συλλογές με τα κατάλληλα κομμάτια για την εορταστική περίοδο, με αποτέλεσμα τα πληκτρολόγια μας εδώ στο MissBloom να πάρουν φωτιά. Αφού περιηγηθήκαμε στα καταστήματα, τα e-shops και τα social media ξεχωρίσαμε μία συλλογή ενός αγαπημένου fashion brand με τα απαραίτητα του Evening Dress Code. Plus, πρόκειται για fashion items, που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις τόσο για τα events που έρχονται όσο και για τις βραδινές εξόδους σου και δη εκείνες που αφορούν τα μπουζούκια.

Ο λόγος για τη νέα συλλογή της Bershka, που φέρει την ονομασία ''Going Out'' και αποτελείται από πραγματικά statement κομμάτια. Παρακάτω, λοιπόν, ξεχωρίσαμε εκείνα που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου και φυσικά τις βραδινές εμφανίσεις σου. Ανάμεσα στις επιλογές μας θα βρεις έντονα χρώματα, βελουτέ & σατινέ υφές, στενές γραμμές, φορέματα και two-pieces, αξεσουάρ και παπούτσια, όπως επίσης και τη μεγάλη τάση του cut-out!

Βρες το ιδανικό look σου για τα μπουζούκια παρακάτω!

Κρουαζέ σατινέ φόρεμα με φτερά, Bershka

Πέδιλα με τακούνι και μπαρέτα με φτερά, Bershka

Τσάντα πουγκάκι με ψυχεδελικές χάντρες, Bershka

Τσάντα με στρας, Bershka

Βελούδινο φόρεμα με λεπτομέρεια φιόγκο, Bershka

Μίνι σατινέ φόρεμα σε στυλ lingerie, Bershka

Γόβες slingback με τακούνι και φιόγκο, Bershka

Βελούδινο φόρεμα με λεπτομέρεια με στρας, Bershka

Φόρεμα με τιράντες, αλυσίδα και παγέτες, Bershka

Φόρεμα tailoring με δίχτυ και στρας, Bershka

Παντελόνι καμπάνα βελούδινο με αλυσίδα με στρας, Bershka

Φόρεμα glitter cut out με λωρίδες, Bershka

Μπλούζα σατινέ με φτερά, Bershka

Κορμάκι με ντεκολτέ με λεπτομέρεια κόμπο, Bershka

Σετ με 2 κολιέ τσόκερ με στρας με καρδιά, Bershka

Σκουλαρίκια πεταλούδες με στρας, Bershka

Βελούδινη ολόσωμη φόρμα με τούλι, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ