Follow us

Αυτός είναι ο απόλυτος οδηγός για να ψωνίσεις σωστά στη φετινή Black Friday

Οι συμβουλές και τα fashion items που χρειάζεσαι.

Αυτός είναι ο απόλυτος οδηγός για να ψωνίσεις σωστά τη φετινή Black Friday Pixel Formula

Η Black Friday είναι άλλο ένα έθιμο που μας έρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά το Halloween. Πρόκειται για τη ''Μαύρη Παρασκευή'', την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, όπου κάθε είδους κατάστημα βάζει τις μεγαλύτερες εκπτώσεις μέσα στο χρόνο στο εμπόρευμα του. Πριν λίγα χρόνια, όταν η Black Friday ήταν ένα απλό αμερικανικό καταναλωτικό έθιμο, βλέπαμε ακραία στιγμιότυπα από το shopping spree στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, όπου το ''ψωνίζω μέχρι τελικής πτώσης'' δεν είναι απλά ένα motto... αλλά μία πραγματικότητα. Πλέον αυτά τα φαινόμενα δεν είναι συχνά, αφού ο κορονοϊός άλλαξε όσα ξέραμε -ακόμα και την καταναλωτική συμπεριφορά μας. Παρ' όλα αυτά, δεν σημαίνει πως δεν θα χαρούμε φέτος το shopping spree της Black Friday, ωστόσο, θα το κάνουμε με συνείδηση, καθαρό μυαλό και οργάνωση! Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Φέτος θα ακολουθήσουμε τις παρακάτω συμβουλές, που μας έδωσαν οι fashion experts για να ψωνίσουμε έξυπνα και να ξοδέψουμε σωστά το budget μας.

Τα fashion items που αξίζουν την επένδυση σε αυτή τη Black Friday

Βασικός στόχος της ''Μαύρης Παρασκευής'' είναι να αγοράσεις αντικείμενα, που υπό άλλες συνθήκες οι τιμές τους ήταν απαγορευτικές. Αυτό. όμως, δεν πρέπει να σε οδηγήσει σε άσκοπες αγορές fashion items ''επειδή απλά έχουν πολύ χαμηλή τιμή''. Προτού, λοιπόν, το ημερολόγιο δείξει ''26η Νοεμβρίου'', πήγαινε στην γκαρνταρόμπα σου και δες τι πραγματικά έχεις ανάγκη, τι σου λείπει και τι πρέπει να αντικαταστήσεις.

Εμείς για να σε διευκολύνουμε συγκεντρώσαμε τα fashion items, που αξίζουν σίγουρα την επένδυση.

Αποσκευές

Κάθε καλοκαίρι και σε κάθε σύντομη εκδρομή εύχεσαι να είχες μία σωστή ευρύχωρη και κομψή αποσκευή, που να χωράει όσα χρειάζεσαι αλλά και να έχει και στιλ. Τώρα, λοιπόν, είναι η κατάλληλη στιγμή να την κάνεις δική σου! Συνήθως έχουν υψηλές τιμές, για αυτό και οι εκπτώσεις της Black Friday θα τις κάνουν απολύτως προσιτές στο budget σου.

Loading...

Party ντύσιμο (από την κορυφή έως τα νύχια)

Έχεις περίπου δύο χρόνια να επενδύσεις σε formal/party/glamorous ντύσιμο και φέτος θα το χρειαστείς όσο τίποτα άλλο. Οι συλλογές με τα εν λόγω κομμάτια έχουν ήδη κυκλοφορήσει, οπότε η Black Friday θα τα συμπεριλάβει στις προσφορές της. Επένδυσε στο outfit, την τσάντα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη στις επίσημες εμφανίσεις σου.

Loading...

Βαμβακερά/Σατέν/Κασμιρένια/Πλεκτά

4 κατηγορίες ρούχων που θα δίνουν το παρών στις εμφανίσεις σου ανεξάρτητα από τις τάσεις και όσα επικρατούν στο street style. Έχουν υψηλή ποιότητα όπως και τιμή, σε κρατούν ζεστή, κομψή και αποτελούν must haves. Σε αυτή την Black Friday φρόντισε να βρεις αυτά τα κομμάτια, που θα φοράς συνέχεια κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Loading...

Η τσάντα που πάντα ήθελες

Μα τι ''Μαύρη Παρασκευή'' θα ήταν αυτή, αν δεν κάνεις δική σου την τσάντα των ονείρων σου; Το μόνο που θα σε συμβουλέψουμε είναι να δώσεις προσοχή στην ποιότητα και τα υλικά της, καθώς η τιμή της θα πρέπει να ανταποκρίνεται σε αυτά τα δύο χαρακτηριστικά και όχι στην επιγραφή της ταμπέλας της...

Loading...

Δερμάτινα είδη

Όπως και με τις αποσκευές έτσι και με τα fashion items σε αυτή την κατηγορία το σκεπτικό είναι ίδιο. Τα δερμάτινα κομμάτια, όπως μπότες, τζάκετ, γάντια και ζώνες, έχουν μεγάλο χρηματικό τίμημα, όμως, οι εκπτώσεις και δη της ''Μαύρης Παρασκευής'' φέρνει μία αισθητή πτώση για να τα κάνεις δικά σου. Μην διστάσεις να επενδύσεις πάνω τους. Η εμφάνιση, άλλωστε, κρίνεται στη λεπτομέρεια, η οποία μπορεί να προσθέσει ή να αφαιρέσει την πολυτέλεια και την κομψότητα από το outfit σου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ