Follow us

Οι μπότες της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι ιδανικές για την εορταστική περίοδο

Δεν πρέπει να λείπουν από τις εμφανίσεις των επόμενων ημερών!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το ιδανικό σύνολο για τις καλοκαιρινές επίσημες εμφανίσεις σου NDP

Οι βραδινές έξοδοι είναι οι περιστάσεις που μας απασχολούν περισσότερο αυτή την περίοδο, αφού και επίσημα διανύουμε την πιο εορταστική και glamorous περίοδο, τον Χριστουγεννιάτικο Δεκέμβριο. Έτσι τα περισσότερα απογεύματα αλλά και βράδια το δωμάτιο σου γεμίζει με ρούχα και η γκαρνταρόμπα φαίνεται σαν να έχει δεχθεί επίθεση... Η αλήθεια είναι πως η δημιουργία του ιδανικού βραδινού ή γενικά fancy συνόλου είναι κάπως δύσκολη: Από τη μία είχαμε περίπου δύο χρόνια να χαρούμε αυτή την περίοδο και να ντυθούμε σύμφωνα με τις περιστάσεις και από την άλλη το κρύο θέτει στιλιστικούς περιορισμούς. Για αυτό, όμως, είμαστε εδώ, για να σου δώσουμε έμπνευση και συμβουλές για να κάνεις τις καλύτερες εμφανίσεις! Η τελευταία πρόταση μας έρχεται από τη γκαρνταρόμπα της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Οι must have μπότες που θα αναβαθμίσουν κάθε σύνολο σου

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής ''Happy Day'' Σταματίνα Τσιμτσιλή πάντα μάς δίνει νέες ιδέες για να πειραματιστούμε με το στιλ μας. Μάλιστα, είναι ιδιαιτέρως ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσιεύει τις αγαπημένες της εμφανίσεις με την τελευταία λέξη των fashion brands. Ανάμεσα σε αυτές βρήκαμε και τις μπότες, που θα αναβαθμίσουν κάθε σύνολο σου.

Ο λόγος για τις over the knee μπότες από τη συλλογή του Zara, που φέρουν μπλε ηλεκτρίκ απόχρωση και σατινέ φινίρισμα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τις συνδύασε με ένα μπλε σκούρο μίνι blazer - φόρεμα, αναδεικνύοντας τις μπότες αλλά και το δυνατό της σημείο, τα καλλίγραμμα πόδια της.

Loading...

Γιατί μας άρεσαν πολύ;

Οι μπότες της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι ένα staple του βραδινού και όχι μόνο ντυσίματος. Θεωρούμε πως αξίζουν σίγουρα μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου, καθώς:

1. Φέρουν στιλιστική ευελιξία και έτσι μπορούν να συνδυαστούν με αρκετά ρούχα και κομμάτια της συλλογής σου.

2. Είναι ένας εύκολος τρόπος να εντάξεις λίγο pop of colour στις εμφανίσεις σου.

3. Μπορούν αν αναβαθμίσουν και το πιο απλό look.

Get the look

Μπότες over the knee μαύρες, Zara

Μπότες over the knee Versace Jeans Couture, e-papoutsia

Μπότες over the knee κόκκινες, Nak Shoes

Μπότες over the knee μπλε ηλεκτρίκ, Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ