Follow us

Πώς ντύνεται μία κομψή Ιταλίδα; | Μπήκαμε στην γκαρνταρόμπα μιας fashion influencer

Πάρε ιδέες για τα σύνολα της εβδομάδας.

Πώς ντύνεται μία κομψή Ιταλίδα; | Μπήκαμε στην γκαρνταρόμπα μιας fashion influencer Pixel Formula

Η αλήθεια είναι, πως μας αρέσει πολύ να χανόμαστε ανάμεσα στις αναρτήσεις μόδας στα social media. Πανωφόρια, φούστες, ιδιαίτερα φορέματα, ονειρικά παπούτσια, τσάντες σε κάθε μέγεθος και αισθητική, style combos, τάσεις και μυστικά είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που ελκύουν και αιχμαλωτίζουν την προσοχή μας. Η στιλιστική καρδιά μας είναι χωρισμένη σε αρκετά μέρη, που βρίσκουν τη θέση τους σε συγκεκριμένες fashion capitals. Λατρεύουμε το Παριζιάνικο στιλ, αντιγράφουμε τις Νεοϋρκέζες δίχως αύριο, μελετάμε τις Σκανδιναβές προσεχτικά και θαυμάζουμε τις Ιταλίδες με το έντονο ταμπεραμέντο. Το σημερινό, όμως, στιλιστικό μάθημα θα το πάρουμε από τις τελευταίες!

Οι Ιταλίδες και δη οι Μιλανέζες απασχολούν πάντα τη fashion κοινότητα. Τα outfits τους έχουν ένα ανεπιτήδευτο sexiness, το οποίο θα θέλαμε πολύ να εντάξουμε στις εμφανίσεις μας. Αν μπορούσαμε να περιγράψουμε το στιλ τους με μερικά στοιχεία θα λέγαμε πως λατρεύουν τις στενές γραμμές, έχουν μία γκαρνταρόμπα γεμάτη staples, επενδύουν σε πολλές τάσεις, αγαπούν τη λάμψη, χρησιμοποιούν με φειδώ τα χρώματα τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας και φυσικά λατρεύουν το ψηλό τακούνι σε κάθε παπούτσι. Είναι πραγματικές fashionistas!

Στην γκαρνταρόμπα μιας Ιταλίδας fashion influencer

Θελήσαμε, λοιπόν, να εντρυφήσουμε παραπάνω στο στιλ τους και έτσι μπήκαμε -διαδικτυακά- στην γκαρνταρόμπα μιας αυθεντικής Ιταλίδας fashion influencer. Ο λόγος για την Beatrice Valli, η οποία έκανε τα πρώτα βήματα της στην ιταλική δημόσια σφαίρα πριν λίγα χρόνια, όταν παρουσίαζε μία εκπομπή στην τηλεόραση. Γρήγορα βρήκε τα πατήματα της προς τη μόδα και δημιούργησε έναν λογαριασμό γεμάτο μόδα. Παράλληλα, έχει τρία παιδιά και με αφορμή τον ρόλο της ως μητέρα δημιούργησε ένα lifestyle brand με παιδικά είδη.

Στην πλατφόρμα της στο Instagram μετράει 2,8 εκατομμύρια ακολούθους και δημοσιεύει τα καλύτερα της looks. Μελετήσαμε, λοιπόν, τα outfits της και βρήκαμε τη συνταγή του στιλ μίας κομψής σύγχρονης Ιταλίδας.

Συνέχισε να διαβάζεις και δες τόσο τα απαραίτητα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της όσο και τους συνδυασμούς τους.

-Ένα εκσυγχρονισμένο κοστούμι είναι απαραίτητο.

Loading...

-Τα party tights είναι must have για το βραδινό και όχι μόνο ντύσιμο.

Loading...

-Το ζιβάγκο δίνει το παρών σε φίνες υφές και σε πολλά looks.

Loading...

-Τα καπιτονέ μπουφάν προσφέρουν ζεστασιά και πολλούς πόντους αυθεντικού coolness.

Loading...

-Τα κοσμήματα δεν πρέπει να λείπουν από τις εμφανίσεις, άλλωστε, ''τα διαμάντια είναι οι καλύτεροι φίλοι μιας γυναίκας''.

Loading...

-Ένα φλοράλ φόρεμα είναι όσο ευέλικτο όσο και ένα μαύρο παλτό.

Loading...

-Το ιδανικό τζιν είναι διαφορετικό για τη κάθε μία και οι Ιταλίδες πάντα αναζητούν εκείνο που ταιριάζει σαν γάντι στο σωματότυπο τους.

Loading...

-Τα knitwear κομμάτια δεν είναι απλά μία τάση, αλλά μία ανάγκη του καθημερινού ντυσίματος.

Loading...

-Οι ουδέτερες αποχρώσεις κάνουν ακόμα και το athleisure look να φαίνεται πολυτελές.

Loading...

-Μικρές τσάντες ταιριάζουν σε κάθε περίσταση.

Loading...

-Με το σωστό blazer μπορείς να πας παντού!

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ