Follow us

Party dressing 101 | Το κεφάλαιο ''Αξεσουάρ'' στο επίσημο ντύσιμο

Πώς θα μεταμορφώσεις και το πιο απλό σου σύνολο σε party outfit.

Party dressing 101 | Το κεφάλαιο ''Αξεσουάρ'' στο επίσημο ντύσιμο Pixel Formula

Αυτή την περίοδο χωριζόμαστε -συνήθως- σε δύο κατηγορίες: Σε εκείνες που λατρεύουν όσο τίποτα άλλο το party dressing και τη λάμψη της παγιέτας και σε εκείνες που ''ένα τζιν με ένα τοπ είναι παραπάνω από απλά εορταστικό και επίσημο''. Είναι σημαντικό προτού συνεχίσουμε να τονίσουμε πως σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, εμείς θα κάνουμε ακόμα πιο εορταστικές τις εμφανίσεις σου. Ίσως να έχουμε επηρεαστεί παραπάνω από όσο θα θέλαμε από τον οίκο Gucci και το τελευταίο του catwalk,, που έφερε τον τίτλο ''Gucci Love Parade''. Η παρουσία της συλλογής είχε λάβει χώρα στην Hollywood Boulevard και είχε ως θέμα τo Hollywood και το glamorous ντύσιμο της λαμπερής βιομηχανίας. Έπειτα ήρθε και η ταινία ''The House of Gucci'' με τα κομψά κοστούμια να φουντώνουν ακόμα περισσότερο την ανάγκη για ''χολιγουντιανά'' ντυσίματα. Μπορεί να μην πάμε στο Λος Άντζελες, όμως, οι επόμενες εβδομάδες προβλέπονται τουλάχιστον λαμπερές και άκρως γιορτινές.

Loading...

Κεφάλαιο ''Αξεσουάρ'' στο επίσημο ντύσιμο

Έχοντας μιλήσει για party shoes, μίνι τσαντάκια διακοσμημένα με κρυστάλλους και πολλά φορέματα, ήρθε η ώρα να περάσουμε σε ένα μεγάλο κεφάλαιο όσον αφορά το επίσημο/βραδινό ντύσιμο, τα αξεσουάρ. Το έχουμε υπογραμμίσει πολλάκις στο παρελθόν, αλλά άλλη μία δεν βλάπτει: Κανένα σύνολο δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς τα απαραίτητα αξεσουάρ, ειδικά όταν μιλάμε για τα πιο glamorous outfits.

Ποια είναι λοιπόν τα αξεσουάρ, που ''αναγράφονται'' στου κανόνες ντυσίματος των εν λόγω περιστάσεων;

1. Ζώνες

Προφανώς κάνουμε λόγο για τις φαρδιές ζώνες, εκείνες που φέρουν ιδιαίτερες λεπτομέρειες και δίνουν σχήμα στη σιλουέτα, όπως επίσης και πολλούς στιλιστικούς πόντους.

Loading...

2. Κοσμήματα

Είναι απαραίτητο να προσθέτουμε την πολυτέλεια στα γιορτινά/επίσημα/βραδινά σύνολα μας και τίποτα δεν φωνάζει πολυτέλεια και λάμψη όπως τα statement κοσμήματα.

Loading...

3. Headpieces

Οι oversized στέκες όπως επίσης και τα εκκεντρικά κοκαλάκια είναι εξίσου απαραίτητα στην εμφάνιση σου όσο και το άρωμα σου.

Loading...

4. Καρφίτσες

Για χρόνια οι καρφίτσες ήταν ένα σύμβολο πολυτέλειας, ένα must-have της ελίτ. Πλέον είναι το δικό σου στιλιστικό όπλο για να αναβαθμίσεις κάθε σύνολο.

Loading...

Παρακάτω, λοιπόν, βρήκαμε τα αξεσουάρ, που θα μεταμορφώσουν κάθε μονόχρωμο σύνολο για τις εορταστικές εξόδους σου αλλά και θα προσφέρουν πολλά σε ένα ήδη fancy.

Στέκα με κρυστάλλους, e-papoutsia

Κολιέ με τρεις αλυσίδες, About You

Earcuff σκουλαρίκι, Pull & Bear

Calvin Klein ζώνη, Tsakiris Mallas

Pinko φαρδιά μαύρη ζώνη, Modivo

Σετ δαχτυλιδιών, Bershka

Μακριά σκουλαρίκια, Mango

Σετ με τσιμπιδάκια για τα μαλλιά, Stradivarius

Καρφίτσα με κρυστάλλους, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ