Follow us

Η Φαίη Σκορδά μάς δείχνει τι εστί βραδινό ντύσιμο

Οι προτάσεις της παρουσιάστριας για να δημιουργήσεις αξιοζήλευτα looks.

Η Φαίη Σκορδά σού δείχνει πώς να ντυθείς στις βραδινές εξόδους του Σαββατοκύριακου NDP

Η αλήθεια είναι πως όσο περνούν οι μέρες τόσο οι celebrities, fashionistas και influencers εμφανίζονται με άκρως βραδινά ντυσίματα. Κάθε μέρα τα social media μοιάζουν σαν να ζουν το δικό τους Σαββατοκύριακο ή ρεβεγιόν με τις αναρτήσεις των προαναφερθέντων. Μην μας παρεξηγήσεις, δεν παραπονιόμαστε. Αντιθέτως, είμαστε ενθουσιασμένες καθώς το party dress code είναι το αγαπημένο μας και συλλέγουμε όλες τις ιδέες, που μπορούμε να βρούμε για να το ανανεώσουμε. Δεν σου έλειψε, άλλωστε, να ντυθείς επίσημα ή sexy και να βγεις έξω; Να χαζέψεις τη στολισμένη πόλη και να διασκεδάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα; Ξέρουμε πως η απάντηση σου είναι θετική και για αυτό βρήκαμε τη στιλιστική έμπνευση για να δημιουργήσεις τα κατάλληλα σύνολα στο Instagram της Φαίης Σκορδά.

Κράτα σημειώσεις | Η Φαίη Σκορδά μάς δίνει ιδέες για το βραδινό ντύσιμο

Η Φαίη Σκορδά δεν μπορεί να αντισταθεί σε sexy και fancy looks για αυτό και μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετή για να γεμίσει με ιδέες το μυαλό σου. Παρακάτω συγκεντρώσαμε 4 σύνολα που είναι ιδανικά για τις βραδινές εμφανίσεις σου αλλά και το ρεβεγιόν που πλησιάζει!

Look No. 1

Πρόσφατα η Φαίη Σκορδά επέλεξε ένα μοντέρνο co-ord δερμάτινο outfit αποτελούμενο από ένα crop τοπ και μία μίντι πένσιλ φούστα με σκίσιμο.

Loading...

Look No. 2

Η ίδια έκανε ένα κοριτσίστικο look φορώντας ένα μίνι strapless φόρεμα σε στενή γραμμή με λεπτομέρεια από τούλι στο μπούστο. Η ίδια ολοκλήρωσε το look με ένα παλτό με pied de poule print.

Loading...

Look No. 3

Σε άλλο look η Φαίη Σκορδά φόρεσε μία μίνι στενή φούστα με σούρες, ένα ζιβάγκο σε μπλε ηλεκτρίκ απόχρωση και μαύρο οπάκ καλσόν.

Loading...

Look No. 4

Τέλος, η παρουσιάστρια φόρεσε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις, τα cut-outs. Η ίδια επέλεξε να εντάξει το hot trend μέσω ενός φορέματος σε στενή γραμμή με βαθύ ντεκολτέ και μακρύ μανίκι.

Loading...

Styling Tip: Ο κοινός παρανομαστής πέρα από το μαύρο χρώμα στα βραδινά ντυσίματα της Φαίης Σκορδά ήταν οι μαύρες μυτερές γόβες. Είχαμε αναφέρει στο παρελθόν πως αυτό το διαχρονικό σχέδιο επιστρέφει στις τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22 πιο ανανεωμένο από ποτέ. Μεταλλικές λεπτομέρειες στη μύτη, διαφορετικές υφές και prints έρχονται για να εμπλουτίσουν τη συλλογή σου και να αναβαθμίσουν το βραδινό σου ντύσιμο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ