Follow us

Έχουμε νικήτρια | Αυτή είναι η τάση στο βραδινό ντύσιμο που φοράνε όλες οι διάσημες

Και όμως όλες οι celebrities της δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους.

Έχουμε νικήτρια | Αυτή είναι η τάση στο βραδινό ντύσιμο που φοράνε όλες οι διάσημες Splash/Ideal Images

Τα μάτια μας είναι πάντα ανοιχτά για τον εντοπισμό νέων προτάσεων, φρέσκων ιδεών και καινούργιων κομματιών, που με λίγη προσπάθεια θα ανανεώσουν τις εμφανίσεις μας. Η προσοχή μας αυτή την περίοδο είναι στραμμένη κυρίως στο βραδινό ντύσιμο -όπως θα έχεις διαπιστώσει από τα αμέτρητα άρθρα που έχουμε ήδη γράψει- καθώς τα Χριστούγεννα και τα εορταστικά events είναι πραγματικά μία ανάσα μακριά. Έχοντας περάσει τις δύο προηγούμενες σεζόν σε κατ΄οίκον περιορισμό το formal dressing του χειμώνα είναι κάπως ξεχασμένο, για αυτό και η αναζήτηση του πήρε φωτιά τις τελευταίες ημέρες. Συγκεντρώσαμε τα κατάλληλα παπούτσια, τις ιδανικές τσάντες και τα πανωφόρια, που μπορείς να φορέσεις στις βραδινές και επίσημες εμφανίσεις σου, ενώ δεν έλειψαν από τις προτάσεις μας και τα ανάλογα σύνολα όπως και τα must - have ρούχα. Σήμερα, ωστόσο, ξεχωρίσαμε μία τάση στο εν λόγω dress code που πραγματικά ξεχωρίζει από κάθε άλλη.

Sexiness to a whole other level | Οι διαφάνεις φοριούνται από όλες τις celebrities

Αναζητώντας τα απαραίτητα κομμάτια του glamorous ντυσίματος διαπιστώσαμε πως μία τάση έχει ήδη φορεθεί σχεδόν από όλες τις celebrities. Το trend αυτό έχει δώσει το παρών σε κόκκινα χαλιά, επίσημες εκδηλώσεις, φεστιβάλ και εξόδους των ιερειών του στιλ που θαυμάζεις. Αποτελεί μία απολύτως σέξι τάση, που έρχεται από τα 90s και έχει εκσυγχρονιστεί από ανερχόμενα brands και σχεδιαστές. Ο λόγος για τις διαφάνειες, που συναντήσαμε στα looks των Zendaya, Hailey Bieber, Dua Lipa, Emily Ratajkowski, Bella Hadid και Jourdan Dunn.

Loading...
Loading...
Loading...

Οι διαφάνειες ντύνουν εκκεντρικά tops και ακόμα πιο εκκεντρικά φορέματα. Ολόσωμες φόρμες, παντελόνια, two-piece και πουκάμισα έρχονται να ολοκληρώσουν τα απαραίτητα της τάσης και να εξελίξουν τις επόμενες εμφανίσεις σου. Κοινό χαρακτηριστικό τους είναι η μινιμαλιστική και συγχρόνως σέξι διάθεση, η οποία αγκαλιάζει το γυναικείο σώμα, αναδεικνύοντας κάθε εκατοστό του. Άλλωστε, σκοπός είναι να τονώσει τη θηλυκότητα και το αισθησιασμό, αφήνοντας λίγα στη φαντασία ή μάλλον τα απαραίτητα.

Loading...
Loading...

Σε κάθε περίπτωση, έχουν την έγκριση τόσο των celebrities όσο και των απανταχού fashionistas και παρακάτω συγκεντρώσαμε εκείνα τα κομμάτια, που υιοθετούν την τάση και θα αναβαθμίσουν τα looks σου.

Κορμάκι με διαφάνεια και αλυσίδες, Celestino

Μίνι φόρεμα με glitter και διαφάνεια, Lynne

Μπλούζα ημιδιαφανής ανάγλυφη, Mango

Μίντι φόρεμα με διαφάνεια και βελούδο, BSB

Μίντι φόρεμα με διαφάνεια και βελούδο, Ale the non usual casual

Μίνι φόρεμα εφαρμοστό μεσάτο από μουσελίνα στο επάνω μέρος, Mind Matter

Μακρυμάνικη μπλούζα με διαφάνεια, About You

See through τοπ με μακριά μανίκια και πουά μοτίβο, Pink Woman

Φορεμα marciano με διαφανεις λεπτομερειες, Guess

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ