Follow us

Φέτος στις γιορτές θα ξεκουραστούμε και θα το κάνουμε με αυτές τις φόρμες

Ακόμα και στον καναπέ ή τη χαλαρή βόλτα θα είμαστε stylish και on trend!

Φέτος στις γιορτές θα ξεκουραστούμε και θα το κάνουμε με αυτές τις φόρμες Pixel Formula

Οι έξοδοι είναι απαραίτητοι. Οι συναντήσεις με φίλους είναι εξίσου σημαντικές, όμως, και ο χρόνος που περνάμε μονάχα με τον εαυτό μας είναι πολύτιμος. Μετά από δύο χρόνια φρενίτιδας, που δεν φαίνεται να καταλαγιάζει σύντομα, χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ λίγο χρόνο με εμάς, τις σκέψεις μας και την ηρεμία μας. Με λίγα λόγια στο φετινό εορταστικό πρόγραμμα προτεραιότητα έχει ο εαυτό μας και πάνω από όλα η ξεκούραση. Είτε αυτό σημαίνει ύπνος, ποιοτικό φαγητό και χαλαρό περπάτημα, είτε μία σειρά στο Netflix και ένα βιβλίο, το διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς μπαίνει σε πρώτη θέση στην άδεια των Χριστουγέννων. Παρ' όλα αυτά, δεν θα παραμελήσουμε την εμφάνιση μας ακόμα και στην άδεια μας, καθώς η ξεκούραση θα γίνει με τον πιο stylish τρόπο. Ο λόγος για τις άνετες φόρμες.

Loading...

Τα απαραίτητα της άδειας των Χριστουγέννων

Τον τελευταίο καιρό η προσοχή μας είναι στραμμένη στο party dressing, τις παγιέτες και τα ψηλοτάκουνα, τα λαμπερό μακιγιάζ και τα εκκεντρικά κοσμήματα, ωστόσο, θέλουμε ένα διάλειμμα και από αυτό. Άλλωστε, δεν είμαστε ντυμένες 24 ώρες το 24ωρο με επιβλητικά και glamorous outfits. Έχουμε ανάγκη και από άνετες φόρμες, cozy υφάσματα και γραμμές που αγκαλιάζουν με τρυφερότητα το κορμί μας. Για αυτό και σήμερα βάλαμε σκοπό του σημερινού styling άρθρου να βρούμε τις πιο κομψές και πάνω από όλα άνετες φόρμες.

Loading...

Μην ξεχνάς πως το athleisure look των φορμών έχει ταυτιστεί με την πολυτέλεια. Καλά διάβασες, οι δισεκατομμυριούχοι, οι πιο σημαντικές προσωπικότητες στο επιχειρείν αλλά και στη βιομηχανία της μόδας δίνουν τη ψήφο εμπιστοσύνης τους στα σετ φορμών. Σου υπενθυμίζουμε, πως η πριγκίπισσα Diana δεν μπορούσε να αντισταθεί στα athleisure κομμάτια της γκαρνταρόμπα μας, ενώ τα αναβάθμιζε με πολυτελείς tote τσάντες και μινιμαλιστικά κοσμήματα και αξεσουάρ. Άρα πως γίνεται να λείπει ένα σετ φορμών από τη δική σου συλλογή;

Loading...

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο κομψά και cozy σχέδια, που θα ντύσουν τις στιγμές χαλάρωσης στην άδεια σου.

Σετ φορμών φλις με μαύρη μπλούζα και παντελόνι, Tezenis

Adicolor Essentials Fleece Hoodie και φόρμα, Adidas

Βαμβακερό φούτερ και παντελόνι jogger warm Oysho

Σετ βελουτέ φορμών, Yamamay

Σετ βελουτέ φόρμας με παντελόνι και ζακέτα σε κυπαρισσί, Sugarfree

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ