Follow us

Η Μαρία Ηλιάκη με look που αποδεικνύει πως το animal print είναι το πιο girly μοτίβο

Ένας διαφορετικός τρόπος για να φορέσεις αυτό το τόσο ιδιαίτερο μοτίβο.

maria iliaki NDP Photo Agency

Δυναμισμός, sexiness, κομψότητα. Αυτά είναι τα τρία βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα animal prints, τα οποία φέτος τον χειμώνα βρίσκονται ανάμεσα στις τάσεις της μόδας που μας απασχολούν. Ωστόσο, παρόλο που έχουν περάσει πολλά χρόνια που τα συγκεκριμένα μοτίβα κυριαρχούν στην επικαιρότητα της μόδας, υπάρχουν κάποιες fashionistas που είναι κάπως διστακτικές και δεν τα επιλέγουν για τα looks τους.

Σε περίπτωση που ανήκεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία των γυναικών, μία πρόσφατη εμφάνιση της Μαρίας Ηλιάκη θα σε πείσει πως το animal print μπορεί να είναι και κοριτσίστικο. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος δημιούργησε ένα mix and match σύνολο, συνδυάζοντας μία ψηλόμεση παντελόνα σε leopard μοτίβο της Ελληνίδας σχεδιάστριας Βάσιας Κωσταρά με ένα cropped πλεκτό πουλόβερ σε ριγέ μοτίβο με κόκκινο και ροζ.

Το look της Μαρίας Ηλιάκη

Loading...
Loading...

Styling Tip 1

Το στιλιστικό tip που αξίζει να κρατήσεις από την εν λόγω εμφάνιση είναι πως τα animal prints δημιουργούν ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα όταν συνδυάζονται με έντονα χρώματα όπως το κόκκινο, το μπλε, το πράσινο. Μη διστάζεις δηλαδή να τολμάς τέτοιους bold συνδυασμούς, αφού είναι πολύ σύγχρονοι και κοριτσίστικοι.

Styling Tip 2

Εξίσου σημαντικό είναι να θυμάσαι πως δεν χρειάζεται να υιοθετείς πάντα όλες τις τάσεις της μόδας. Μπορείς όμως να τις προσαρμόζεις στο προσωπικό σου στιλ. Μερικά clicks σε sites μόδας θα σε γεμίσουν με έμπνευση ώστε να φορέσεις τα επικρατέστερα trends με τον δικό σου τρόπο.

Get the Look

Πλεκτό πουλόβερ Zara

Born to Be Wild Pants Vassia Kostara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ