Follow us

5 φορές που Irina Shayk απέδειξε πως είναι το style icon του χειμωνιάτικου ντυστίματος

To μοντέλο μάς έχει ενθουσιάσει με τις στιλιστικές της επιλογές στο καθημερινό ντύσιμο.

5 φορές που Irina Shayk είναι το style icon του χειμωνιάτικου ντυστίματος Splash/Ideal Images

Η Irina Shayk δεν σταματάει να απασχολεί την επικαιρότητα. Περπατάει σχεδόν σε κάθε μεγάλο fashion show, βρίσκεται στα πιο σημαντικά events, φοράει πάντα την τελευταία λέξη της μόδας και πρωταγωνιστεί στους ειδησεογραφικούς τίτλους με την προσωπική της ζωή. Τον τελευταίο καιρό ολοένα και φουντώνουν οι φήμες, που θέλουν την επανασύνδεση της με τον πρώην σύντροφο της και πατέρα της κόρης της, Bradley Cooper. Οι δύο τους περπάτησαν, άλλωστε, πριν λίγες ημέρες στο ίδιο κόκκινο χαλί και πιο συγκεκριμένα σε εκείνο της πρεμιέρας της νέας ταινία του ηθοποιού ''Nightmare Alley''. Πώς να μην βρίσκεται έπειτα το όνομα της παντού; Σήμερα, όμως, θα μας απασχολήσει για τις στιλιστικές επιλογές της από την καθημερινότητα της. Μπορεί ως μοντέλο να εντυπωσιάζει πάνω στην πασαρέλα και στις φωτογραφήσεις, όμως, το ίδιο καταφέρνει και ως fashion lover με το street style της.

5 looks της Irina Shayk που αποτελούν έμπνευση για τις χειμερινές εμφανίσεις

Η Irina Shayk έχει πάντα μία μινιμαλιστική διάθεση όσον αφορά το ντύσιμο και το προσωπικό της στιλ. Σε αντίθεση με τα ρούχα, τα σύνολα και τα κομμάτια, που φοράει πάνω στη πασαρέλα, στην καθημερινότητα της επιλέγει μονόχρωμα looks με διακριτικές λεπτομέρειες που αναβαθμίζουν κάθε της look. Μελετώντας τα χειμερινά της outfits διαπιστώσαμε πως η Irina Shayk λατρεύει το μαύρο, ένα επιβλητικό, κομψό και ευέλικτο χρώμα, και δίνει την ψήφο εμπιστοσύνης της σε κλασικές αυστηρές γραμμές.

Παρακάτω ξεχωρίσαμε 5 σύνολα της που αποτελούν στιλιστική έμπνευση για εμάς και είμαστε σίγουρες, πως θα σε βοηθήσουνε εξίσου να κάνεις αντίστοιχες κομψές εμφανίσεις. Παρακάτω θα βρεις casual, business ready και fancy προτάσεις για τα επόμενα looks σου.

Look No. 1

Είτε ετοιμάζεσαι για γραφείο είτε για μία έξοδο ένα tailored παντελόνι, ένα ζιβάγκο, ένα αυστηρό μακρύ μάλλινο παλτό και ένα αθλητικό καπέλο θα δημιουργήσουν το ιδανικό σύνολο σου. Ανάλογα με την περίσταση σου πρόσθεσε είτε μυτερές γόβες είτε αθλητικά και ένα blazer για να εξελίξεις το layering του outfit.

5 φορές που Irina Shayk απέδειξε πως είναι το style icon του χειμωνιάτικου ντυστίματος

Look No. 2

Αν δεν είσαι φίλη των φορεμάτων και των φουστών μπορείς να κάνεις ένα preppy girly look με μακριά σορτς, όπως η Irina Shayk. Επέλεξε ένα με δερμάτινη όψη και συνδύασε το με ζιβάγκο ή πουκάμισο, καλσόν, loafers, μακρύ παλτό και statement τσάντα σε γεωμετρικό σχέδιο.

Irina Shayk 2

Look No. 3

Έχουμε μιλήσει πολλάκις για τη χρησιμότητα μίας ολόσωμης φόρμας. Φόρεσε την με ένα ζιβάγκο ή κορμάκι από μέσα για περισσότερη ζεστασιά, ψηλές μπότες ή combat boots και πρόσθεσε μία φαρδιά ζώνη για να τονίσεις τη σιλουέτα σου. Plus, ιδανικό είναι ένα aviator jacket για να ολοκληρώσει το look.

Irina Shayk 1

Look No. 4

Για τις βροχερές ημέρες επέλεξε τη μακριά καμπαρτίνα σου και φόρεσε άνετες γραμμές με ζεστά υφάσματα όσον αφορά το παντελόνι και το τοπ σου. Ολοκλήρωσε το σύνολο σου με ψηλές μπότες τύπου γαλότσες με τρακτερωτή σόλα.

Irina Shayk 3

Look No. 5

Τέλος, για τη βραδινή έξοδο σου επέλεξε ένα κοστούμι σε φαρδιά γραμμή και συνδύασε το με ένα εκκεντρικό τοπ με cut outs και διαχρονικές μυτερές γόβες.

Irina Shayk 5

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ