Follow us

Η μεγαλύτερη τάση του χειμώνα | 3 σχέδια του puffer jacket που φορούν οι πιο ενημερωμένες fashionistas

Τα πουπουλένια μπουφάν που καλύπτουν κάθε περίσταση.

Η μεγαλύτερη τάση του χειμώνα | 3 σχέδια του puffer jacket φορούν οι πιο ενημερωμένες fashionistas Pixel Formula

Χωρίς αμφιβολία τα puffer jackets ή αλλιώς τα πουπουλένια μπουφάν κυριαρχούσαν στις τάσεις της μόδας της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018. Τότε δεν υπήρχε fashionista, μοντέλο και celebrity χωρίς ένα puffer jacket στην γκαρνταρόμπα και το street style. Βέβαια, τη F/W σεζόν του 2018 τα πουπουλένια μπουφάν είχαν αρκετά πιο έντονο χαρακτήρα και τα σχέδια τους δεν προσέφεραν ιδιαίτερη στιλιστική ευελιξία. Fast Forward στο σήμερα και τη φετινή χειμωνιάτικη σεζόν και το εν λόγω trend επιστρέφει πιο ανανεωμένο και κομψό από ποτέ.

Puffer Jackest 101 | Τα σχέδια που φορούν οι κομψές και ενημερωμένες fashionistas φέτος τον χειμώνα

Τα εν λόγω πανωφόρια κάνουν δυναμική επιστροφή στις τάσεις και τις συλλογές των πιο εμβληματικών οίκων μόδας και αυτό ίσως να οφείλεται στους κατ' οίκον περιορισμούς και την άνοδο του athleisure style. Τα πουπουλένια μπουφάν έδωσαν το παρών στις σύντομες και μικρές εξόδους μας τους προηγούμενους δύο χειμώνες κατά τη διάρκεια της έξαρσης της πανδημίας. Ήταν άνετα, ζεστά, ευέλικτα και προσέφεραν μία πολύ αναγκαία αίσθηση ασφάλειας και θαλπωρής.

Λόγω της πρακτικότητας τους τα πουπουλένια μπουφάν συνεχίζουν να μας απασχολούν και φέτος μέσα από κομψά σχέδια. Ανανεωμένα looks, ποικιλία στην αισθητική τους και μεγάλη στιλιστική ευελιξία τα κάνουν πραγματικά ακαταμάχητα για τις εμφανίσεις μας. Ποια είναι, όμως, εκείνα τα σχέδια που ξεχωρίζουν και αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα μας; Η fashionista Valeria Lipovetsky μάς δίνει την απάντηση μέσα από ένα μικρού μήκους βίντεο.

Η fashion influencer, που μετράει στον λογαριασμό της στο Instagram 1,7 εκατομμύρια ακολούθους, ξεχώρισε τρία σχέδια πουπουλένιων μπουφάν, που καλύπτουν κάθε περίσταση γούστο: Ένα μακρύ puffer μπουφάν, ένα oversized σε pop απόχρωση και ένα κοντό με ιδιαίτερες λεπτομέρειες για πιο fancy looks.

Δες τα παρακάτω.

Loading...

Editor's Choice

Καπιτονέ ανοράκ με όψη δέρματος, Mango

Μπουφάν μακρύ με κουκούλα και κλείσιμο λοξό με φερμουάρ, Helmi

Oversized υδροαπωθητικό puffer μπουφαν, Zara

Πουπουλένιο μπουφάν με πλεκτά μανίκια, BSB

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ