Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου λατρεύει το γιορτινό ντύσιμο | Πάρε ιδέες για τις βραδινές εξόδους των γιορτών

Τα σύνολα που θα φορέσεις στο γραφείο, τον καφέ, το φαγητό και τη βραδινή διασκέδαση φέτος τις γιορτές.

Κατερίνα Καινούργιου NDP

Το χριστουγεννιάτικο κλίμα μάς έχει επηρεάσει παραπάνω από αρκετά και η προσοχή μας είναι στραμμένη προς τις δύο εορταστικές εβδομάδες. Ανυπομονούμε να ντυθούμε με τα επίσημα looks μας για κάθε περίσταση και να περάσουμε υπέροχα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Για να είμαστε ειλικρινείς, ίσως να σκεφτόμαστε περισσότερο τα outfits. Άλλωστε, στερηθήκαμε για πολλούς μήνες τα glamorous looks μας και τα κομμάτια αυτού του ντυσίματος έμειναν κρεμασμένα και ανέγγιχτα πέρσι. Κάπως έτσι φτάσαμε φέτος τόσο να έχουμε ξεχάσει το party dress code όσο και τα κομμάτια, που έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Η λύση και στα δύο είναι να αναζητήσουμε την κατάλληλη στιλιστική έμπνευση, που θα μας κατατοπίσει στις φετινές εορταστικές και επίσημες εμφανίσεις, και τη βρήκαμε στην γκαρνταρόμπα της Κατερίνας Καινούργιου.

Xmass Mood | Πώς θα ντυθείς εορταστικά σε κάθε σου εμφάνιση

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι γνωστή για τη μαξιμαλιστική διάθεση στο καθημερινό ντύσιμο της. Κάθε της εμφάνιση είναι και μία νέα εκδοχή του glamorous look. Η ίδια αφιερώνει αρκετό χρόνο στην εξέλιξη απλών συνόλων σε πολυτελή, μέσα από ιδιαίτερους συνδυασμούς και εκκεντρικά κομμάτια. Τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου πήγε σε άλλο επίπεδο το glamorous dress code.

Η παρουσιάστρια του ''Super Κατερίνα'' φαίνεται πως είναι σε άκρως εορταστική διάθεση και τα σύνολα της το αντηχούν. Παρακάτω, λοιπόν, ξεχωρίσαμε εκείνα, που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τα outfits για την εορταστική περίοδο. Ανάμεσα σε αυτά θα ανακαλύψεις προτάσεις για την χαλαρή βόλτα μέχρι τη βραδινή έξοδο και τις επαγγελματικές εμφανίσεις σου.

-Στο γραφείο μπορείς να φορέσεις ένα εκκεντρικό κοστούμι με ένα fun print.

Loading...

-Στον καφέ ή το μεσημεριανό μπορείς να προσθέσεις πάνω από το φόρεμα σου ένα πολυτελές παλτό, όπως μία faux γούνα.

Loading...

-Στο βραδινό ποτό σου επέλεξε ένα φόρεμα με βελουτέ υφή.

Loading...

-Στο βραδινό φαγητό ή την έξοδο για ποτό μπορείς να δημιουργήσεις ένα υπέροχο preppy look, που θα σου προσφέρει ζεστασιά και κομψότητα μέσω του layering.

Loading...

-Για την έξοδο σου σε ένα κέντρο διασκέδασης επέλεξε ένα two - piece σύνολο σε εκκεντρική απόχρωση.

Loading...

-Για το γραφείο μπορείς να φορέσεις ένα σύνολο με retro αισθητική και πολυτελή υφάσματα, όπως το tweed και το σατινέ. Εξέλιξε το look με τα ανάλογα κοσμήματα.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ