Με αυτά τα φορέματα θα είσαι ένα πραγματικό Bond Girl στις βραδινές εξόδους

8 σχέδια αλά Bond Girl που θα θες άμεσα να φορέσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Όταν αναφέρουμε τον επίθετο ''Bond'' αμέσως το μυαλό μας ταξιδεύει στον εμβληματικό ήρωα των ταινιών δράσης ''James Bond''. Για τον καθένα βέβαια ο ήρωας έχει διαφορετικό πρόσωπο ανάλογα και με την ηλικία του. Για κάποιους ο James Bond είναι ο Sean Connery, για άλλους ο Timothy Dalton και ο Pierce Brosnan. Για εμάς, όμως, είναι ο Daniel Craig και σε κάθε περίπτωση ο εκάστοτε ηθοποιός έβαλε το δικό του λιθαράκι για να χτιστεί ο μύθος του ατσαλάκωτου πράκτορα, εκείνου που όσες φορές και αν πέσει, αν ματώσει, αν παλέψει ακόμα και αν βραχεί θα είναι σαν να ''βγήκε'' από την κρεμάστρα. Η τέλεια εικόνα του μπορεί να φέρει λίγη σκόνη, ίσως λίγο αίμα, ωστόσο, πάντα δείχνει τέλειος.

Όσο ενδιαφέρον και αν είναι το σενάριο, ο πρωταγωνιστής, οι ερμηνείες για εμάς θα ξεχωρίζει το κορίτσι του Bond. Άλλοτε είναι η πράκτορας και άλλοτε είναι το πρόσωπο που ερωτεύεται ο ήρωας. Και στις δύο θέσεις ξέρει να γοητεύει, να πολεμάει και να δείχνει τόλμη και αποφασιστικότητα. Ωστόσο, σήμερα δεν θα εμβαθύνουμε στους χαρακτήρες των Bond Girls, που πέρασαν από τη μεγάλη οθόνη. Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε τα ονόματα των Grace Jones, Ursula Andress, Famke Janssen, Halle Berry και Olga Kurylenko, οι οποίες έβαλαν τις δικές τους βάσεις για να χτιστεί αντίστοιχα ο μύθος του Bond Girl, που αψηφά εξίσου το τσαλάκωμα, όπως και ο ίδιος ο πρωταγωνιστής. Σήμερα, παρ΄όλα αυτά, θα μιλήσουμε για την γκαρνταρόμπα τους, αφού εδώ λατρεύουμε τη μόδα.

Πώς θα ντυθείς σαν αυθεντικό Bond Girl;

Παρατηρώντας τις starlets, που πέρασαν από το ρόλο του Bond Girl, με την Ana de Armas να είναι η τελευταία στην ταινία ''No time to die'', καταλήξαμε στο εξής συμπέρασμα: Το dress code της επιβλητικής παρουσίας του Bond Girl επιβάλλει μαύρη μονοχρωμία, εκκεντρικά κοσμήματα, πολυτελείς υφές και πολλή αυτοπεποίθηση. Όλες τους φόρεσαν κάτι μαύρο σε αυστηρή γραμμή, που αναδείκνυε το σώμα τους και τη θηλυκότητα τους. Έτσι, βάλαμε σκοπό φέτος τις γιορτές να σου βρούμε τα φορέματα, που θα σε κάνουν ένα αυθεντικό Bond Girl.

Ανάμεσα στις αμέτρητες εορταστικές συλλογές ξεχωρίσαμε 8 φορέματα σε μαύρο χρώμα, τα σχέδια των οποίων πληρούν όλες τις προϋποθέσεις της πράκτορας του James Bond. Συνέχισε να σκρολάρεις και βρες το κατάλληλο για τις επόμενες βραδινές και εορταστικές σου εξόδους.

Μίνι φόρεμα με cut-out, BSB

Μίνι σατινέ ντραπέ φόρεμα με λαιμόκοψη Halter, Bershka

Σατινέ μίντι φορεμα με άνοιγμα, Stradivarius

Μάξι φόρεμα με λαιμόκοψη Halter, Zara

Μίνι φόρεμα βελούδινο σούρα, Mango

Μαύρο φόρεμα με λαιμόκοψη Halter και παγιέτα, About You

Σατινέ μίντι φορεμα, Attrativo

Μακρυμάνικο ankle length φόρεμα με έναν ώμο σε λεπτή πλέξη, Toi Moi