Πώς θα ντυθούμε στο ρεβεγιόν σύμφωνα με τη Βίκυ Καγιά

Μπήκαμε στην γκαρνταρόμπα της και βρήκαμε 6 σύνολα που θα αναδημιουργήσουμε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
NDP

Οι μέρες περνούν και ολοένα και πλησιάζουμε προς τις δύο εορταστικές εβδομάδες και το ρεβεγιόν. Στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή κυριαρχούν οι γιορτές, οι εκδηλώσεις, οι οικογενειακές υποχρεώσεις και φυσικά τα ψώνια τόσο για το τραπέζι, όσο και για τα δώρα και τις εμφανίσεις μας. Σήμερα, ωστόσο, επικεντρωνόμαστε στο dress code των Χριστουγέννων, ένα στιλιστικό θέμα που μπορούμε εύκολα να διευθετήσουμε με την ανάλογη έμπνευση. Άλλωστε, είναι γνωστό πως χάρη σε αυτή μπορούμε να βρούμε τόσο τους κατάλληλους συνδυασμούς όσο και τα κομμάτια. Αυτή τη φορά η εορταστική έμπνευση για το glamorous/party dressing έρχεται από την γκαρνταρόμπα της Βίκυς Καγιά.

Xmas Dress Code | Οι προτάσεις που μας δίνει η Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε εορταστικούς ρυθμούς αφού σχεδόν κάθε της look αποτελεί και μία Xmass πρόταση για το ντύσιμο της περιόδου. Ως παρουσιάστρια του ''Dancing with the Stars'' η Βίκυ Καγιά έχει την ευκαιρία να φορέσει και να δημιουργήσει τα πιο glamorous looks προσφέροντας έμπνευση στις απανταχού fashion lovers για το επίσημο βραδινό dress code. Λαμπερές λεπτομέρειες, εκκεντρικά παπούτσια, πολυτελείς υφές και μία χρωματική παλέτα με ποικιλία αποτελούν τον τελευταίο καιρό την γκαρνταρόμπα της Βίκυς Καγιά και εμείς μπήκαμε -διαδικτυακά- μέσα σε αυτή για να βρούμε τα σύνολα, που θα αντιγράψουμε φέτος τις γιορτές.

Two piece: Τα co-ord σύνολα ήταν μεγάλη τάση το καλοκαίρι και συνεχίζουν δυναμικά και σε αυτή τη σεζόν. Είναι εντυπωσιακά και μας γλιτώνουν από την εύρεση του κατάλληλου style combo.

Winter White: Το λευκό είναι ιδανικό για αυτή την περίοδο και θα το επιλέξουμε σε ένα μινιμαλιστικό σχέδιο φορέματος.

Lady Pants: Ωραία τα φορέματα και οι φούστες, όμως, ένα παντελόνι με ένα εκκεντρικό τοπ είναι εξίσου γιορτινό και άνετο.

Little Black Dress: Με ένα μικρό μαύρο φόρεμα θα κεντρίσουμε τα βλέμματα για όλους τους σωστούς λόγους. Προσθέτοντας και τα κατάλληλα αξεσουάρ θα έχουμε δημιουργήσει το πιο ''ινσταγκραμικό'' σύνολο.

Suit Up: Επιβλητικό, κομψό και διαχρονικό, ένα κοστούμι είναι πάντα μια καλή ιδέα.

Red Alert: Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε Χριστούγεννα χωρίς έστω ένα κόκκινο κομμάτι στις εμφανίσεις μας. Εμείς επιλέγουμε να το φορέσουμε σε ένα κόκκινο φόρεμα.