Follow us

Κάν' το όπως η Hailey Bieber | Το φόρεμα που ανέδειξε τα πόδια της

Το μοντέλο δεν έχει το σύνηθες ύψος που απαιτεί η βιομηχανία της μόδας, όμως, με αυτό το φόρεμα φαίνεται αρκετά πιο ψηλή.

Τα looks της Hailey Bieber στη Μήλο που θα σε εμπνεύσουν για τις εμφανίσεις στις διακοπές σου Splash/Ideal Images

Θα ήταν ψέμα να σου πούμε πως δεν περνάμε αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο μας στα social media. Αφενός είναι ένας ξεκούραστος τρόπος να χαλαρώσουμε παρακολουθώντας βίντεο των ενδιαφερόντων μας και αφετέρου είναι ένας τρόπος να αντλήσουμε έμπνευση για τη δουλειά μας ως συντάκτριες μόδας. Ανάμεσα, λοιπόν, στη ξεκούραση και τη δουλειά συναντάμε αμέτρητες ιέρειες του στιλ ανά τον κόσμο, οι οποίες προσφέρουν συμβουλές, προτάσεις και μυστικά για να αναβαθμίσουμε τα looks μας. Παράλληλα με αυτές και οι celebrities πλέον τα χρησιμοποιούν για να αναδείξουν το προσωπικό τους στιλ και να δημιουργήσουν έναν μύθο για το πρόσωπο τους στην ιστορία της μόδας. Ανάμεσα στις τελευταίες συγκαταλέγεται και η Hailey Bieber.

Loading...

Το μοντέλο, που έχει ταράξει τα δεδομένα της μόδας αλλά και τα λιμνάζοντα νερά της βιομηχανίας, έχει απασχολήσει τόσο τον Τύπο όσο και τα social media με τις τελευταίες εμφανίσεις της. Από ό,τι φαίνεται και από όσα έχει δηλώσει και η ίδια, η Hailey Bieber πλέον δεν έχει κανένα στιλίστα και έχει αναλάβει μόνη της την οργάνωση της γκαρνταρόμπας και κατ' επέκταση των εμφανίσεων της. Μάλιστα, φήμες θέλουν να υπήρξε δράμα μεταξύ εκείνης και της πρώην celebrity στιλίστρια Maeve Reilly, η οποία την ανέδειξε και σε ένα σύγχρονo style icon. Τα oversized looks με τα κοστούμια και τα athleisure outftis της Hailey Bieber, που θαυμάσαμε, ανήκουν στο πορτοφόλιο της Maeve Reilly. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η Hailey Bieber τα έχει καταφέρει παραπάνω από απλώς καλά όσον αφορά το προσωπικό styling και η τελευταία της εμφάνιση το αποδεικνύει.

Little Black Dress | Το όπλο της γυναικείας γκαρνταρόμπας

Η Hailey Bieber παρευρέθηκε σε εκδήλωση στο Royal Opera House στο Λονδίνο μαζί με τον σύζυγο της, Justin Bieber, και έκανε μία εμφάνιση που αξίζει να δεις. Η ίδια επέλεξε ένα ιδιαίτερο σχέδιο φορέματος, το οποίο ανέδειξε τα πόδια της κάνοντας την να δείχνει πραγματικά πιο ψηλή. Η ίδια επέλεξε για τη βραδινή επίσημη εμφάνιση της ένα μαύρο μίνι φόρεμα σε αυστηρές γραμμές με έντονους ώμους και καμπάνα μανίκια καθώς και μία military αισθητική από το brand Acne Studios. Ένα δυναμικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας, που μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε περίσταση και να σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Κάν' το όπως η Hailey Bieber | Το φόρεμα που ανέδειξε τα πόδια της
Hailey Bieber

Ως μούσα του οίκου YSL συνδύασε το φόρεμα με μυτερές γόβες, οι οποίες έδιναν την αίσθηση πως τα πόδια της ήταν αισθητά πιο μακριά. Plus, το μαύρο καλσόν της δημιούργησε την όψη μίας ομοιόμορφης σιλουέτας, η οποία συνεχίζεται σε όλο το μήκος της κερδίζοντας πολλούς πόντους.

Get the look

Μίνι φόρεμα με έντονους ώμους και cut-out, Zara

Μυτερές γόβες, Envie Shoes

Μαύρο Καλσόν, Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ