Follow us

Βρήκαμε το παντελόνι που θα φορέσεις τόσο στο γραφείο όσο και στο ρεβεγιόν

Ένα σχέδιο και χίλιοι τρόποι για να το φορέσεις.

Βρήκαμε το παντελόνι που θα φορέσεις τόσο στο γραφείο όσο και στο ρεβεγιόν Pixel Formula

Είμαστε σίγουρες πως διάβασες τον τίτλο του άρθρου και απόρησες. ''Μα υπάρχει τέτοιο παντελόνι;'', θα αναρωτήθηκες. Ναι υπάρχει και το βρήκαμε μετά από μία μεγάλη αναζήτηση. Ας το πιάσουμε, όμως, από την αρχή. Με τις εορτές προ των πυλών το πρόγραμμα όλων μας είναι τουλάχιστον ασφυκτικό. Τρέχουμε όλη μέρα για να μπορέσουμε να φέρουμε εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις: Από τη μία έχουμε τη δουλειά και τις επαγγελματικές εργασίες, από την άλλη έχουμε τα οικογενειακά τραπέζια, τις συναντήσεις, τις βραδινές εξόδους με τους φίλους που έχουμε να δούμε καιρό, τα δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα και άλλα τόσα... Αγχωθήκαμε μόνο που τα πληκτρολογήσαμε εδώ... Ψάχνοντας, λοιπόν, για τα τελευταία τα δώρα -αλλά και τα must have του party ντυσίματος- βρήκαμε ένα κομμάτι που τα έχει όλα! Πληροί κάθε λεπτομέρεια!

Shopping 101 | Όταν η ευελιξία βρήκε την ενσάρκωση της σε ένα παντελόνι

Όλο αυτό τον καιρό αναζητούσαμε το ιδανικό φόρεμα για τις εορτές μέχρι που μπουχτίσαμε και ακολουθήσαμε έναν άλλο στιλιστικό δρόμο, εκείνο του πειραματισμού. Έτσι, αντί να φορέσουμε το αναμενόμενο look είπαμε φέτος να κάνουμε τη διαφορά, εφόσον είναι και η πρώτη χρονιά που θα χαρούμε τις εορτές μετά τους περιορισμούς. Ψάξαμε για φούστες, για co-ord σύνολα, ολόσωμες φόρμες και καταλήξαμε σε ένα παντελόνι. Ο λόγος για το παρακάτω δερμάτινο παντελόνι από το Zara, που όπως φαίνεται θα το φορέσουμε όσο τίποτα άλλο φέτος.

Βρήκαμε το παντελόνι που θα φορέσεις τόσο στο γραφείο όσο και στο ρεβεγιόν
Παντελόνι σε ίσια γραμμή με όψη δέρματος, Zara

Στην αρχή ήμασταν διστακτικές αλλά κοιτώντας το στον υπολογιστή καταλάβαμε, πως δικαίως αποτελεί τη μεγαλύτερη τάση για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22, καθώς προσφέρει τη μεγαλύτερη στιλιστική ευελιξία και άνεση. Μπορούμε να το φορέσουμε σε κάθε περίσταση και θα μας κρατήσει κομψές και on trend. Δώσε προσοχή στη γραμμή του, η οποία επιτρέπει την κίνηση στο σώμα, χωρίς να το περιορίζει. Plus, για περισσότερη ζεστασιά αλλά και πόντους άνεσης, μπορείς να το φορέσεις με ένα λεπτό καλσόν του δέρματος από μέσα.

Δες παρακάτω και μερικές ιδέες για styling από τις πιο κομψές γυναίκες

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ