Follow us

Δεν ξέρεις τι να φορέσεις τα Χριστούγεννα; 10 looks Ελληνίδων celebrities που μπορείς να αντιγράψεις

Όλη η έμπνευση που θα χρειαστείς αυτή την περίοδο.

celebrity looks NDP Photo Agency

Χριστούγεννα σημαίνει λάμψη, glitter, φωτάκια και στολίδια παντού. Ακριβώς αυτή γιορτινή διάθεση θέλουμε να αποτυπώσουμε στα σύνολα που θα φορέσουμε στα οικογενειακά δείπνα, το ρεβεγιόν και τις εξόδους με τις φίλες μας. Εδώ και αρκετές εβδομάδες, τα fashion brands έχουν κυκλοφορήσει τις νέες τους συλλογές για τις γιορτές που είναι γεμάτες λάμψη και glam αισθητική. Ωστόσο, ακόμα κι αν έχουμε κάνει τις απαραίτητες αγορές, πάντα χρειαζόμαστε στιλιστική έμπνευση ώστε να δημιουργήσουμε τα πιο κομψά, festive σύνολα και να υποδεχτούμε τα Χριστούγεννα όπως τους αξίζουν.

Πολύτιμη βοήθεια για να λύσουμε αυτό το στιλιστικό ζήτημα είναι τα Instagram προφίλ των Ελληνίδων celebrities. Με μερικά clicks στο Insta-feed της Αθηνάς Οικονομάκου, της Βίκυς Καγιά, της Σταματίνας Τσιμτσιλή κ.α καταφέραμε να συγκεντρώσουμε δέκα πολύ κομψά σύνολα, που είναι ιδανικά για τα Χριστούγεννα και μπορείς να αντιγράψεις.

Οι επιλογές μάλιστα είναι τόσο πολλές και διαφορετικές που σίγουρα θα βρεις ένα look που να ταιριάζει στο προσωπικό σου στιλ. Για παράδειγμα, εάν προτιμάς μία πιο minimal προσέγγιση του επίσημου στιλ, ένα κλασικό, μαύρο κοστούμι όπως αυτό της Βίκυς Καγιά είναι ιδανική επιλογή για τα Χριστούγεννα. Η Μαίρη Συνατσάκη επίσης, προτείνει επίσης, να φορέσεις κοστούμι, το οποίο όμως να είναι διακοσμημένο με παγιέτες. Το κόκκινο, φόρεμα της Χριστίνας Μπόμπα και της Κατερίνας Καινούργιου και το βελούδινο, little, black dress της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι ιδανικά για εσένα που αγαπάς το προσεγμένο, διαχρονικό στιλ.

Σε κάθε περίπτωση, ό,τι κι αν αποφασίσεις να φορέσεις, φρόντισε να είναι ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις άνετα και αναδεικνύουν τη λάμψη που κρύβεις ήδη μέσα σου.

Βίκυ Καγιά

Loading...

Αθηνά Οικονομάκου

Loading...

Μαύρη Συνατσάκη

Loading...

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Loading...

Φαίη Σκορδά

Loading...

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Loading...

Δανάη Μπάρκα

Loading...

Ζέτα Μακρυπούλια

Loading...

Κατερίνα Καινούργιου

Loading...

Χριστίνα Μπόμπα

Loading...

X-mas Glam | 7 τρόποι για να προσθέσεις περισσότερη λάμψη στο καθημερινό ντύσιμο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ