Follow us

Ρώτησα όλες τις συντάκτριες του MissBloom και φέτος στις γιορτές θα φορέσουν αυτά τα παπούτσια

Άνετα παπούτσια ή ψηλοτάκουνα; Τις ρώτησα και μου έδειξαν αυτά τα εορταστικά σχέδια.

Ρώτησα όλες τις συντάκτριες του MissBloom και φέτος στις γιορτές θα φορέσουν αυτά τα παπούτσια Pixel Formula

Η υπόθεση του γιορτινού ντυσίματος είναι μία δύσκολη δουλειά. Ας μην ξεχνάμε πως τα τελευταία χρόνια το party dressing και οι επίσημες εκδηλώσεις δεν είχαν απλά περιοριστεί αλλά κατά μία έννοια είχαν απαγορευτεί. Στιλιστικά αυτό συνεπάγεται με το γεγονός πως έπεσαν σε πραγματική λήθη τόσο οι κανόνες του όσο και τα κομμάτια του. Ξεχάσαμε πως είναι να φοράμε ψηλά παπούτσια, ξεχάσαμε να φοράμε χρώμα και παγιέτα, ξεχάσαμε τι εστί ''λάμψη και πολυτέλεια''. Παρ' όλα αυτά, η μόδα φέτος φρόντισε με κάθε τρόπο να μας το θυμίσει. Από τις πασαρέλες μέχρι και τα μικρά ανεξάρτητα brands αλλά και τους κολοσσούς της γρήγορης μόδας, το εορταστικό-βραδινό ντύσιμο βρίσκεται στο επίκεντρο της παραγωγής και του marketing τους.

Η μία εορταστική καμπάνια διαδέχεται την άλλη και η μία συλλογή με βραδινά κομμάτια έρχεται μετά την άλλη. Όπου και αν κοιτάξουμε θα βρούμε λάμψη, κρυστάλλους, παγιέτες, χρώματα, βελουτέ και σατινέ υφές, όπως επίσης και μαεστρικές λεπτομέρειες, που κεντρίζουν αμέσως την ματιά μας. Υπερμεγεθείς όγκοι σε μανίκια και φιόγκους, πολυτελείς υφές σε παπούτσια, τσάντες κεντημένες σε κάθε εκατοστό τους με στρας και κοσμήματα που κάλλιστα θα έβλεπες σε μουσείο τέχνης, είναι μόνο μερικά από τα must have του party dressing, που θα συναντήσεις σε όποιο προορισμό μόδας και αν επισκεφθείς, από τα μαγαζιά μέχρι τα social media.

Ωστόσο, από τα hot topics στο ντύσιμο της περιόδου παραμένουν τα παπούτσια. Ποια σχέδια θα φορέσουμε φέτος; Πόσες ώρες θα αντέξουμε πάνω στα τακούνια μετά από τόσο καιρό σε φλατ; Ποια παπούτσια είναι πιο glamorous και συγχρόνως άνετα; Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ερωτήσεις, που ρωτάμε η μία την άλλη εδώ στο MissBloom.

Τα εορταστικά παπούτσια που πήραν την έγκριση των συντακτριών του MissBloom

Μετά από αρκετή μελέτη των συλλογών και μία ασταμάτητη αναζήτηση των κατάλληλων εορταστικών παπουτσιών, οι συντάκτριες του MissBloom μού εμπιστεύθηκαν πως φέτος θα φορέσουν τα παρακάτω. Ανάμεσα τους θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία αισθητικής. Κάποιες θέλουν να φορέσουν το πιο λαμπερό παπούτσι, άλλες το πιο εκκεντρικό, ενώ υπάρχουν και αυτές που θέλουν να είναι άνετες όλο το βραδύ για να μην σταματήσουν να χορεύουν.

Σε κάθε περίπτωση θα βρεις σίγουρα το ιδανικό παπούτσι για εσένα παρακάτω, όποια και αν είναι η προτεραιότητα σου, είτε θες να είσαι άνετη είτε να εντυπωσιάσεις.

Μυτερές γόβες με εκκεντρική λεπτομέρεια, Envie Shoes

Μυτερές γόβες σε κόκκινη απόχρωση, Haralas

Λαμπερά platform πέδιλα, Tsakiris Mallas

Μυτερή γόβα διακοσμημένη με στρας, NAK

Μυτερές γόβες με εντυπωσιακή λεπτομέρεια στο τακούνι, e-papoutsia

Μυτερές γόβες με σταθερό τακούνι, Kalogirou

Πέδιλα με λουριά σε κόκκινη απόχρωση, Mango

Μυτερές γόβες διακοσμημένες με στρας, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ