Follow us

Η Φαίη Σκορδά παραδίδει μαθήματα εορταστικού office look | Πώς θα ντυθείς στο γραφείο αυτή την εβδομάδα

Τα σύνολα που θα θες άμεσα να αντιγράψεις.

Φαίη Σκορδά NDP

Εδώ στο MissBloom αποφασίσαμε πως κάθε μέρα αυτής της εβδομάδας θα ερχόμαστε στο γραφείο φορώντας τα καλύτερα σύνολά μας. Η γιορτινή διάθεση, άλλωστε, δεν περιορίζεται στα after work drinks, φαγητά και συναντήσεις, διότι έτσι δεν θα απολαύσουμε στο μέγιστο τη μαγεία της χριστουγεννιάτικης περιόδου αλλά και τις αφορμές που έχουμε για να φορέσουμε τα σύνολα. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να τα βγάλουμε από τις κρεμάστρες και να τα συνδυάσουμε, έτσι ώστε να κάνουμε το γραφείο τη δική μας πασαρέλα. Η κάθε μία θα αποδώσει το εορταστικό look με βάση τη δική της αισθητική και τις στιλιστικές επιλογές της γκαρνταρόμπας της, ωστόσο, όλες μας αναζητούμε λίγη έμπνευση και εμείς τη βρήκαμε στις εμφανίσεις της Φαίης Σκορδά.

Xmas Office Looks | Πώς θα φέρουμε το εορταστικό κλίμα στις επαγγελαμτικές μας εμφανίσεις με το πιο κομψό τρόπο

Όταν κάνουμε λόγο για τα εορταστικά ντυσίματα δεν αναφερόμαστε αποκλειστικά σε παγιέτες, glitter και glamorous βραδινά σύνολα. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ανάλογα looks χωρίς να είμαστε υπερβολικές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πώς; Σύμφωνα με την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά πρέπει να δώσουμε έμφαση στα χρώματα, αλλά και στις υφές των κομματιών.

Η ίδια τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε πλήρως εορταστικό κλίμα και έτσι έχει κάνει τη μία εμφάνιση μετά την άλλη στη μικρή οθόνη με τα πιο κομψά γιορτινά looks. Κοινός παρανομαστής τους είναι το κόκκινο, το χρώμα που έχει ταυτιστεί με αυτή την περίοδο.

Ας τα δούμε πιο αναλυτικά.

Outfit No. 1

Ξεκίνα την εβδομάδα σου με ένα κόκκινο oversized πουλόβερ και συνδύασε το με μία μαύρη φούστα, η οποία μπορεί να είναι σε πλισέ ή πένσιλ σχέδιο.

Loading...

Outfit No. 2

Συνέχισε με ένα μάλλινο φόρεμα σε κόκκινη απόχρωση συνδυασμένο με μαύρο καλσόν και μπότες. Η Φαίη Σκορδά επέλεξε ένα oversized πουλόβερ για φόρεμα στο οποίο πρόσθεσε μία ζώνη για να τονίσει τη σιλουέτα της. Εσύ κράτα το styling trick της ζώνης.

Loading...

Outfit No. 3

Η εβδομάδα σου θα πρέπει να έχει και ένα total red look. Το κατάλληλο για το γραφείο είναι μία ψηλόμεση παντελόνα και ένα ζιβάγκο στην πιο γιορτινή απόχρωση.

Loading...

Outfit No. 4

Την Παρασκευή πήγαινε over the top και κάνε ένα πραγματικά glamorous σύνολο, αφού η μέρα το επιβάλλει. Μην ξεχνάς πως η Παρασκευή είναι η εκπνοή της χρονιάς... Για αυτή την ημέρα φόρα ένα κόκκινο φόρεμα και ολοκλήρωσε το look σου με ψηλές μπότες και υπέροχα κοσμήματα, όπως η Φαίη Σκορδά.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ