Style Inspo | Καμία δεν μπορεί να ξεπεράσει το office look της Τατιάνας Στεφανίδου

Πάρε έμπνευση για τα σύνολα των επαγγελματικών εμφανίσεων σου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
NDP

Οι επαγγελματικές μας εμφανίσεις ίσως να κατέχουν το μεγαλύτερο μέρος του καθημερινού styling της ζωής μας. Για δεκαετίες φοράμε μία συγκεκριμένη στολή και τρέχουμε στον εργατικό στίβο δημιουργώντας τη δική μας κληρονομιά. Το γνωστό, λοιπόν, office style δεν χρειάζεται να περιορίζεται σε μία μουντή χρωματική παλέτα και συνηθισμένα κομμάτια, όπως κοστούμια και ταγέρ. Μπορούμε να κρατήσουμε τη σοβαρότητα και τον δυναμισμό μας εμπνέοντας εμπιστοσύνη και σιγουριά και με διαφορετικά, πιο σύγχρονα ρούχα. Ήρθε η ώρα να μπει κάτω από το μικροσκόπιο το στιλ του γραφείου και να το εξελίξουμε. ''Πώς;'', θα αναρωτιέσαι. Την απάντηση θα σου τη δώσει η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία θεωρείται σπεσιαλίστας του εν λόγω στιλ ντυσίματος.

Η Τατιάνα Στεφανίδου πηγαίνει σε άλλο επίπεδο το office look

Η ίδια εδώ και χρόνια βρίσκεται στην ενημέρωση και καθημερινά επιλέγει να διαφοροποιεί τις επαγγελματικές της εμφανίσεις. Φοράει χρώμα, δοκιμάζει διαφορετικές γραμμές, πειραματίζεται με τις τάσεις και πάντα προσθέτει κάτι διαχρονικό στις εμφανίσεις της. Έτσι καταφέρνει την τέλεια ισορροπία για την επίτευξη του office look, που αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη γυναίκα.

Κάνοντας μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξεχωρίσαμε 7 σύνολα της που είναι ιδανικά για το γραφείο. Έχουν απαλά και έντονα χρώματα, έχουν τάσεις και διαχρονικά κομμάτια και σίγουρα θα σε εμπνεύσουν για τις δικές σου χειμερινές επαγγελματικές εμφανίσεις.

Δες παρακάτω τα office looks της Τατιάνας Στεφανίδου.