Follow us

Αυτή είναι η καπιτονέ τσάντα που κρατούν όλες οι fashionistas και θα τη βρεις σε έκπτωση

Τσάντες σε διαφορετικό μέγεθος, ώστε να επιλέξεις το ιδανικό για εσένα.

street style Pixel Formula

Κάθε νέα σεζόν, όλες οι fashion lovers ανυπομονούν για την κυκλοφορία των νέων συλλογών για διάφορους λόγους. Αρχικά, σε αυτές θα ανακαλύψουν όλα τα κομμάτια που θα ανανεώσουν το στιλ τους, ακολουθώντας τις τάσεις της σεζόν. Αφού, έχουν γίνει οι αρχικές και απαραίτητες αγορές, οι fashion experts επικεντρώνονται στα κομμάτια που θα κάνουν το στιλ τους πιο ενδιαφέρον, πιο ιδιαίτερο.

Διαβάστε Επίσης

Όσον αφορά σε αυτή τη σεζόν, ένα από τα κομμάτια που έχουν αποκτήσει οι περισσότερες fashionistas είναι μία τσάντα από τη συλλογή του Zara. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία καπιτονέ τσάντα με αλυσίδα, η οποία κυκλοφορεί σε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα, ώστε κάθε γυναίκα να επιλέξει το σχέδιο που ταιριάζει περισσότερο στο ντύσιμο και το lifestyle της. Mini, shoulder, shopper ή ακόμα και σε θήκη κινητού.

Αυτή την περίοδο μάλιστα, που οι χειμερινές εκπτώσεις είναι μία ανάσα μακριά μας, το Zara έχει ήδη ξεκινήσει τις προσφορές στο e-shop. Κάνοντας λοιπόν μερικά clicks, παρατηρήσαμε πως η αγαπημένη it bag των fashionistas είναι σε έκπτωση. Συνεπώς είναι ευκαιρία να την προσθέσεις και εσύ στη συλλογή σου.

Extra Info

Οι χειμερινές εκπτώσεις του 2022 ξεκινούν τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν έως και 28 Φεβρουαρίου, ενώ όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή 16 Ιανουαρίου.

Η must have τσάντα

Καπιτονέ τσάντα με αλυσίδα Zara

Μίνι καπιτονέ τσάντα Zara

Καπιτονέ σακίδιο Zara

Καπιτονέ θήκη τηλεφώνου Zara

Δερμάτινη καπιτονέ τσάντα Zara

Καπιτονέ τσάντα ώμου Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ