Follow us

Έλενα Ακρίτα | Οι πράσινες Zara γόβες της δημοσιογράφου που κοστίζουν κάτω από 20 ευρώ

Η Έλενα Ακρίτα επέλεξε τις γόβες που συνδυάζουν την άνεση με το απαράμιλλο στιλ.

Έλενα Ακρίτα | Οι πράσινες Zara γόβες της δημοσιογράφου που κοστίζουν κάτω από 20 ευρώ Instagram @elenaakrita

Ως συντάκτριες μόδας η προσοχή μας είναι πάντα σε επαγρύπνηση όσον αφορά τις προσφορές σε αγαπημένα brands και ακόμα πιο αγαπητά fashion items. Έτσι, μπορούμε να επενδύουμε στα απαραίτητα για την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας χωρίς να νιώθουμε ενοχές και ενοχλήσεις στον... τραπεζικό λογαριασμό μας. Από ό,τι φαίνεται δεν είμαστε οι μόνες, αφού και η Έλενα Ακρίτα έχει την ίδια αδυναμία με εμάς. Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος λατρεύει τα παπούτσια όσο και εμείς και βρήκε την τέλεια προσθήκη στα Zara σε απολύτως προνομιακή τιμή.

Οι γόβες της Έλενας Ακρίτα που αξίζει να αγοράσεις και εσύ

Η ίδια πριν λίγες ώρες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, όπου δείχνει τα δύο ζευγάρια γοβών που αγόρασε. Πρόκειται για το ίδιο σχέδιο σε δύο διαφορετικές pop αποχρώσεις. Είναι μυτερές και έχουν χαμηλό και άνετο τακούνι. Η ίδια συνόδευσε τη φωτογραφία με την εξής λεζάντα: ''Σήμερα τα πήρα 17€ το ζευγάρι με τις εκπτώσεις, κουκλιά δεν είναι; 👠👠👠 Δεν κάνω διαφήμιση στο μαγαζί, απλά σκέφτηκα μήπως σας ενδιαφέρουν κοριτσάρες μου! Νομίζω ότι τα είδα και σε κόκκινο αλλά δεν είμαι σίγουρη. Θα τα φορέσω με τα πάντα. Το τακούνι είναι χαμηλό τόσο όσο, μούρλια 💋Αύριο θα δοκιμάσω τις πράσινες με ασπρόμαυρο καρό παντελόνι και λευκό πουκάμισο, τι λέτε;''

Loading...

Η δημοσιογράφος δεν άργησε, μάλιστα, να τις δοκιμάσει και τις συνδύασε με ένα κλασικό look αναβαθμίζοντας το. Η Έλενα Ακρίτα επέλεξε να φορέσει τις πράσινες γόβες με ένα καρό παντελόνι σε ίσια γραμμή και ένα λευκό πουκάμισο με pussy bow. Έτσι, ένα κλασικό σύνολο αναβαθμίστηκε με τις γόβες από τα Zara που κοστίζουν λιγότερο από 17 ευρώ.

Loading...

Μπορείς να τις κάνεις δικές σου εδώ σε 3 διαφορετικές αποχρώσεις αλλά και σε ακόμη χαμηλότερη τιμή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ