Follow us

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου VS Τζένη Μελιτά | Ποια φόρεσε καλύτερα το Zara πουλόβερ

Τα δύο καθημερινά looks που αποδεικνύουν πως ένα πουλόβερ προσφέρι πολλές στιλιστικές επιλογές.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου VS Τζένη Μελιτά | Ποια φόρεσε καλύτερα το Zara πουλόβερ NDP

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν σίγουρα μία από τις πιο κρύες που έχουμε ζήσει τόσο νωρίς στη διάρκεια του Δεκεμβρίου. Ωστόσο, ο υδράργυρος ανέβηκε έστω και ελάχιστα κάνοντας τις ημέρες μας πιο... υποφερτές. Ένα fashion item της γκαρνταρόμπας μας, όμως, παραμένει στις καθημερινές εμφανίσεις δίνοντας το παρών από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο λόγος για το πουλόβερ, ένα κομμάτι που μας αγκαλιάζει σαν δύο ζεστά χέρια και μας κρατάει άνετες όλη αυτή την περίοδο. Αποτελεί staple του χειμωνιάτικου στιλ και το συναντάμε πλέον σε κάθε street style των fashion experts. Διαφορετικά χρώματα, λεπτομέρειες και υφές στα πουλόβερ ανανεώνουν το συνηθισμένο look του και βρήκαμε το ιδανικό σχέδιο που θα αποκτήσουμε σύντομα.

Το πουλόβερ που λατρέψαμε και το φόρεσαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Τζένη Μελιτά

Το εν λόγω κομμάτι το είδαμε να το φοράνε δύο παρουσιάστριες με διαφορετικό τρόπο, καθώς έχουν εντελώς διαφορετική αισθητική. Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Τζένη Μελιτά, οι οποίες τελικά όσο διαφορετικό και αν είναι το στιλ τους, έχουν κάποια κοινά. Το πουλόβερ, που αγάπησαν και οι δύο, φέρει ριγέ colorblocking print με το ροζ και το κόκκινο να κυριαρχούν, είναι πλεκτό, έχει crop σχέδιο και ανήκει στη συλλογή του Zara.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φόρεσε το hot πουλόβερ με ένα tweed ροζ σακάκι και ένα τζιν. Το look της είναι ιδανικό για μία επαγγελματική εμφάνιση με fun διάθεση αλλά και τις εξόδους σου. Για περισσότερη ζεστασιά μπορείς να προσθέσεις ένα κορμάκι από μέσα, ένα ψηλόμεσο τζιν και φυσικά το παλτό σου.

Loading...

Από την άλλη πλευρά, η Τζένη Μελιτά έκανε ένα εορταστικό look δίνοντας έμφαση στο κόκκινο χρώμα, το σήμα κατατεθέν της περιόδου. Η ίδια συνδύασε το πουλόβερ με κόκκινο ψηλόμενο τζιν παντελόνι. Εσύ μπορείς να προσθέσεις knee high μπότες, ένα κορμάκι και να το φορέσεις σε κάθε περίσταση.

Loading...

Το πουλόβερ που λάτρεψαν οι παρουσιάστριες θα το βρεις εδώ.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου VS Τζένη Μελιτά | Ποια φόρεσε καλύτερα το Zara πουλόβερ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ