Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε φόρμα και το έκανε με στιλ

Το athleisure look που θα δοκιμάσουμε άμεσα.

Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε φόρμες και το έκανε με στιλ NDP

Με την τηλεργασία να αυξάνεται υπό την σκιά της νέας μετάλλαξης της πανδημίας του κορονοϊού ολοένα και μαζεύονται τα επίσημα ρούχα μας. Τα ψηλά τακούνια, οι μυτερές γόβες, οι ψηλές μπότες, τα περισσότερα φορέματα, οι φούστες, τα κοστούμια και τα τζιν μπαίνουν -τουλάχιστον για λίγο καιρό ή μέχρι το Σαββατοκύριακο- στην ντουλάπα, διπλωμένα και τακτοποιημένα έως την επόμενη έξοδο. Ως αποτέλεσμα αυτού έρχονται και πάλι οι φόρμες. Το athleisure look επιστρέφει δυναμικά στην καθημερινότητα μας και ας μην μας έλειψε και ιδιαίτερα. Ας το δούμε, όμως, από τη θετική του πλευρά: Αποτελεί ένα ευχάριστο διάλειμμα από τη μαξιμαλιστική διάθεση των προηγούμενων εβδομάδων, ενώ η άνεση τους θα ντύσουν με θαλπωρή τις δύσκολες ημέρες της περιόδου. Μπορείς να πάρεις παράδειγμα από την fashion lover Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία φόρεσε τις φόρμες με στιλ και εμείς σίγουρα θα αντιγράψουμε το look της.

Πώς θα φορέσεις σαν ενημερωμένη fashionista τις φόρμες αυτή την περίοδο

Η Τόνια Σωτηροπούλου μας απασχολεί συχνά με τις στιλιστικές της επιλογές, καθώς έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία κομψή γκαρνταρόμπα με staples. Βασικά χαρακτηριστικά η ανεπιτήδευτη κομψότητα, η επιρροή του parisian chic και η μινιμαλιστική διάθεση δημιουργούν τα σύνολα της και αιχμαλωτίζουν την προσοχή μας. Έτσι έγινε και με την πρόσφατη εμφάνιση της στο κέντρο της Αθήνας, όπου η ηθοποιός έκανε το απόλυτο athleisure look.

Όπως θα δεις και παρακάτω, η Τόνια Σωτηροπούλου δημιούργησε ένα total black outfit με στόχο την άνεση. Η ίδια συνδύασε ένα oversized φούτερ με κουκούλα και τσέπες, ένα ψηλόμεσο κολάν, αθλητικά παπούτσια, ψηλές κάλτσες (μία απαραίτητη streetwear νότα) και ολοκλήρωσε το σύνολο της με μία crossbody τσάντα με χρυσή λεπτομέρεια. Η ίδια φρόντισε να κάνει και το απαραίτητο beauty look με statement κόκκινο κραγιόν, που αναβάθμισε το χαλαρό ντύσιμο της.

Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε φόρμα και το έκανε με στιλ

Το στιλιστικό μάθημα από το look της Τόνιας Σωτηροπούλου:

1. Μία τσάντα με πολυτελής λεπτομέρεια θα αναβαθμίσει το look.

2. Πρόσθεσε cool πινελιές όπως οι μακριές λευκές κάλτσες που ανεβαίνουν πάνω από το κολάν.

3. Φρόντισε να έχεις ένα περιποιημένο beauty look που θα προσθέσει πολλούς στιλιστικούς πόντους στην εμφάνιση σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ