Follow us

Η νέα συλλογή του Mango διάβασε το μυαλό μας | Οι μπότες που θα κλέψουν τις εντυπώσεις

Είναι βέβαιο πως με αυτά τα σχέδια θα είσαι η πιο ενημερωμένη fashionista.

Η νέα συλλογή του Mango διάβασε το μυαλό μας | Οι μπότες που θα κλέψουν τις εντυπώσεις Pixel Formula

Ο Ιανουάριος είναι ο ιδανικός μήνας για να πάμε το layering στην εμφάνιση μας σε άλλο επίπεδο. Η θερμοκρασία πέφτει όλο και πιο χαμηλά, ενώ η κακοκαιρία ντύνει τις ημέρες μας. Κάπως έτσι τα παλτό, τα πουλόβερ και τα ζεστά αξεσουάρ, όπως κασκόλ, γάντια και καπέλα, δίνουν το παρών στις καθημερινές μας εμφανίσεις. Μήπως ξεχνάμε κάτι; Φυσικά, οι μπότες είναι αυτές που ολοκληρώνουν όλα τα σύνολα μας τον τελευταίο καιρό δείχνοντας την στιλιστική αξία τους σε κάθε περίσταση και ώρα. Άλλωστε, τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα καλό ζευγάρι μποτών και το Mango το ξέρει καλά από ό,τι φαίνεται.

Loading...

Τα σχέδια των μποτών που αξίζουν την επένδυση αυτόν τον χειμώνα και θα τα φοράς και τον επόμενο

Με τις εκπτωτική περίοδο να έχει ήδη ξεκινήσει ξεχυθήκαμε με τη σειρά μας στην αγορά για να βρούμε τις καλύτερες προσφορές αλλά και τα fashion items, που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου. Αλλάζοντας, λοιπόν, καταστήματα αλλά και διαδικτυακά μαγαζιά, πέσαμε πάνω στη συλλογή του Mango, η οποία μπορούμε να πούμε πως είναι το όνειρο κάθε fashionista και δη εκείνης που λατρεύει το μινιμαλισμό. Ανάμεσα στα κομμάτια θα βρεις ό,τι ονειρεύεται να φορέσει μία Σκανδιναβέζα -η μεγαλύτερη λάτρης του minimal look- αλλά και κάθε ιέρεια του στιλ που θέλει να χτίσει τόσο μία capsule γκαρνταρόμπα όσο και να δημιουργήσει κομψές και διαχρονικές εμφανίσεις.

Loading...

Η συλλογή των υποδημάτων του Mango, ωστόσο, είναι αυτή που κέντρισε πιο πολύ το δικό μας ενδιαφέρον. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως έχουμε ένα sweet spot για τα παπούτσια και αυτή την περίοδο για τις... μπότες. Αναζητώντας τα ιδανικά σχέδια που θα προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας και δεν θα χορταίνουμε να φοράμε τόσο φέτος όσο και την επόμενη σεζόν ξεχωρίσαμε τις παρακάτω μπότες.

Αν ψάχνεις για μαύρες κλασικές μπότες, που θα τις φοράς με κάθε σου look ή εκκεντρικές με animal print για να ανανεώσεις τα μονόχρωμα σύνολα τότε συνέχισε να σκρολάρεις για να βρεις το κατάλληλο σχέδιο στη συλλογή του Mango.

Knee high μπότες από δερματίνη με χαμηλό τακούνι, Mango

Μπότες εφέ φιδιού και μεσαίο τακούνι, Mango

Knee high δερμάτινες μπότες, Mango

Δερμάτινες μπότες με τρακτερωτή σόλα, Mango

Δερμάτινο μποτίνι με τακούνι, Mango

Knee high μπότες, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ