Follow us

Hailey Bieber & Bella Hadid | Τα αθλητικά looks που θα αγοράσεις στις εκπτώσεις και δεν θα χορτάσεις να φοράς

Το athleisure look στα καλύτερα του.

Hailey Bieber & Bella Hadid | Τα αθλητικά looks που θα αγοράσεις στις εκπτώσεις και δεν θα χορτάσεις να φοράς Splash/Ideal Images

Μία σύντομη περιήγηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αρκετή για να συνειδητοποιήσεις πως ο Ιανουράριος φέρνει μια φρέσκια αρχή σε κάθε τομέα της ζωής και σε καθε γωνιά της γης. ''New Year's Resolutions'' είναι οι τρεις λέξεις που συναντάμε σε κάθε ανάρτηση με τις απανταχού fashion influencers να βάζουν στόχους στο ημερολόγιο τους και τάξη στο πρόγραμμά τους. Οι περισσότερες έχουν εστιάσει κυρίως στη γυμναστική και οι fit challenges τους έχουν κατακλύσει τα stories στο Instagram, ενώ τα green smoothies και οι τα υγιεινά γεύματά τους μας βάζουν και εμάς στους ρυθμούς τους. Ανάμεσα τους και οι μούσες των σχεδιαστών Hailey Bieber και Bella Hadid, οι οποίες φαίνεται να έχουν βρει κίνητρο στη γυμναστική η μία την άλλην. Ο φακός των παπαράτσι τις απαθανάτησε στην έξοδο τους από γνωστό γυμναστήριο στο Λος Άντζελες έχοντας απολαύση παρέα ένα ενεργητικό work - out.

Hailey Bieber & Bella Hadid | Τα αθλητικά looks που θέλουμε να αγοράσουμε άμεσα

Επειδή εμείς εδώ στο MissBloom λατρεύουμε τη μόδα δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στα κομψά athleisure looks τους. Με την τηλεργασία να επανέρχεται στην καθημερινότητα μας έχουμε αρκετή ανάγκη από τέτοια σύνολα και κομμάτια. Μάλιστα, η εκπτωτική περίοδος έχει ήδη αρχίσει και έτσι είναι η ιδανική ευκαιρία, για να επενδύσουμε σε athleisure ρούχα που θα φορέσουμε τόσο τώρα, όσο και στις χαλαρές βόλτες και τη γυμναστική μας.

Τα δύο looks τους αποτέλεσαν για εμάς πραγματική έμπνευση. Η Hailey Bieber φόρεσε ένα total grey look, αποτελούμενο από ένα γκρι ψηλόμεσο κολάν, ένα puffer κοντό τζάκετ και ένα sports bra. Από την άλλη η Bella Hadid δημιούργησε ένα σύνολο με ασπρόμαυρη διχρωμία με ένα μαύρο ψηλόμεσο κολάν και ένα λευκό μακρυμάνικο crop top. Και οι δύο επέλεξαν λευκά sneakers για το αθλητικό τους look.

Loading...

Get the look

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα κομμάτια των συνόλων τους που αξίζουν την επένδυση σε αυτές τις εκπτώσεις, αφού είναι διαχρονικά και ευέλικτα κομμάτια που θα φορέσεις ξανά και ξανά.

Puffer κοντό μπουφάν, Zara

Μαύρο ψηλόμεσο αθλητικό κολάν, Oysho

Sports bra, Under Armour

Chunky λευκά αθλητικά παπούτσια, Reebok

Crop μακρυμάνικη μπλούζα, Puma

Γκρι αθλητικό κολάν, Adidas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ